RSS
archiv revue
Recenze: Moderní česká cukrařina
Josef Maršálek je mistr cukrář a pekař. V České republice je známý díky pořadu „Peče celá země“, kde byl jedním z porotců. Když jsem poprvé držela jeho knihu v ruce, měla jsem neskutečnou radost, že zrovna já na ni můžu napsat recenzi.
Případ tří bizarních vražd
Tichá odplata je název prvního případu skotské kriminalistky polského původu Danii Gorské a zároveň první kniha, kterou napsala Hania Allen.
Čeká vás maturita, přijímací nebo jiná zkouška? Připravte se doma!
Zůstali jste doma s tím, že vás brzy čeká nějaká zkouška? Určitě nepropadejte panice, domácí příprava se dá zvládnout v klidu. Stačí mít ke studiu ty správné učebnice...
Recenze: V rouše beránčím
Severský thriller nového finského autora Sima Hiltunena V rouše beránčím vypráví příběh Lauriho Kivi, který bydlí v jednom z věžáků helsinské čtvrti Puotile v dokonale uklizeném bytě. Vše má své místo. Pracuje jako kriminální redaktor pro druhý největší deník v zemi. Své práci je na sto procent oddaný. Pouští se do pátrání záhadných rodinných vražd. Policie se nejprve domnívá, že vrahem rodin je vždy jejich otec.
Velký knižní čtvrtek 19. 3. 2020
Rok se s rokem sešel a opět tady máme patnáctku jarních knižních hitů. Už tento týden je Velký knižní čtvrtek.
Recenze: Mezi námi lháři
Tři chlapci a jedna dívka. Říkali si A-tým a od dětství byli nerozdělitelní. Nyní mají své rodiny, drahé domy a skvělé kariéry. Jenomže věci nejsou takové, jaké se zdají být. Každý z nich něco skrývá a lže sobě i druhým.
Knižní novinky pro děti a mládež - březen 2020
Březen - měsíc knihy, měsíc čtenářů... Pokud jste dosud neměli na čtení čas, věříme, že v současné situaci, která v naší zemi panuje, si ho určitě najdete. Vyberte si z našich tipů knihy, které jme pro vás vybrali.
Recenze: Byla jednou jedna řeka
Kdysi dávno si štamgasti v hostinci u Temže vyprávěli duchařské příběhy. K nejoblíbenějším patřila historka o Ticháčkovi, který odváží mrtvá těla na druhý břeh. Jednoho dne se v hostinci objeví cizinec s utopenou dívkou. Dívka zázračně ožije a potom se začnou dít věci.
5 prudce čtivých knih, když máte dlouhou chvíli
V této době je rozumnější sedět doma a tím pádem se zmenšuje počet možností, co dělat. Na dlouhou chvíli jsou nejlepší knihy a my pro vás máme pět vyloženě čtivých knih, které vás budou bavit, i když byste za normálních okolností nejraději trávili volno úplně jinak.
Svět démonů - Zloději dýmu pokračují
Úžasná fantasy, která čtenáře nenechá ani na chvíli vydechnout vás odvede do světa kde vládnou kouzla a magie.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!