Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Knižní novinky - březen 2020
V březnu sice končí zima, ale to neznamená, že si nenajdeme čas na čtení, tím spíš, že vychází tolik nových knih.
Český bestseller za rok 2019 - hlavní cenu si odnesla Alena Mornštajnová
V loňském roce překročilo KNIHCENTRUM.cz druhou dekádu oceňování nejprodávanějších knih a audioknih. Na konci února to bylo už po jednadvacáté, kdy byly předány křišťály a také soška ženy vystupující z knihy tvůrcům novinek, které se za uplynulý rok staly bestsellery v jeho knihkupectvích, na e-shopu a také na platformě Audiotéka.
Světlana Mihulová poradí, jak cvičit obličejovou jógu
Nakladatelství Anag vydalo knihu Obličejová jóga pro začátečníky a mírně pokročilé. Autorkou publikace, která nemá v této oblasti konkurenci v České republice ani v zahraničí, je terapeutka, lektorka, trenérka a poradkyně v oblasti zdravé výživy Světlana Mihulová.
Rozhovor s Jakubem Trpišem
Ostravský rodák Jakub Trpiš se do povědomí čtenářů zapsal svou prvotinou nazvanou Volba, která vyšla v roce 2016. Po delší odmlce vychází román Revoluce, který odhaluje dění za oponou současné politiky.
Večírek, který zašel příliš daleko
Je to jako zlý sen, ze kterého se nejde probudit. Ještě před pár dny měl Luke spoustu kámošů, téměř božskou přítelkyni Evu, umělecký talent a milující mámu i sourozence. Jediné, co ho trápilo, bylo to, že nemá ani korunu. A pak se to najednou celé zkazilo. Eva se s ním rozešla a teď ji našli mrtvou uprostřed lesa. Luke ztrácí důvěru všech, stává se terčem nenávisti, jde po něm policie. A co teprve ta zakrvácená košile v jeho pokoji?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!