RSS
archiv revue
Recenze: Maltézská výměna
Papež zemřel a ve Vatikánu se chystá volba jeho nástupce. Existují ale lidí, kteří hodlají volbu ovlivnit. Dotyční se neštítí vůbec ničeho a jejich jediným protivníkem je bývalý tajný agent Cotton Malone.
Recenze: Toskánské dítě
Joanna pochází ze šlechtického rodu, ale po svém otci zdědila pouze hrstku obrazů a dopis pro tajemnou ženu z Itálie. Joanna se vydá po stopách otcovy dávné lásky a v Itálii na ni čeká pěkná řádka překvapení. Joanna ale zjišťuje, že ne všechna jsou nevinná.
Strašák jménem HOME OFFICE
Většina firem moudře rozhodla, aby v této době jejich zaměstnanci pracovali z domu. Někteří takovou možnost vítají, jiní tak pracují běžně, ale pořád je spousta lidí, kteří si neví rady se svobodou a neumí si svou pracovní dobu zorganizovat. Víme, jak na to. Čtěte dál.
Recenze: Krvavý lístek
Po nejočekávanější young adult fantasy roku 2019 a zároveň prvním dílu trilogie o krvavé magii sáhla naše recenzentka Niki. Jak se jí četl Krvavý lístek?
5 tipů co dělat, když je to doma k ukousání
Všichni to teď známe, musíme „sedět“ doma, a to může být pro některé docela náročné. Máme pro vás 5 tipů, co můžete dělat doma, abyste se cítili lépe a neskočila na vás špatná nálada.
Soutěž o 2 výtisky knihy Můj tajný život
Chcete poznat kurtizánu 21. století Lucii Hříšnou, která vám svůj druhý, tajný život předkládá v knize Můj tajný život? Pak zkuste štěstí v naší soutěži a vyhrajte knihu odhalující skutečný příběh luxusní společnice.
Prémiový obsah
číst více
Březnové knižní šílenství. Dopravu platíme my!
Máte rádi překvapení? Připravili jsme pro vás DOPRAVU ZDARMA NAD 300 KČ🚛 !
Jak zabít nudu v koronavirové krizi? Vybrali jsme pár knih o epidemiích, které stojí za přečtení
Někteří by je možná v současné situaci neotevřeli, jiní je naopak vyhledávají. Pojďme si posvítit na knihy o epidemiích, možná některé z nich přijdete na čtenářskou chuť, objednáte si ji a doma s ní pak zabijete když už ne virus, tak aspoň čas strávený v koronakaranténě.
Recenze: Stínové válečnice
Byly různě staré, pocházely z různých společenských tříd, ale jedno měly společné. Chtěly pomoci své vlasti v boji proti fašistům. Seznamte se s neohroženými ženami z amerických a britských tajných služeb.
5 největších „drasťáků“, jaké jste kdy četli
Špatné zprávy se na nás valí ze všech stran, pojďme na chvíli zapomenout na roušky a viry a přebijme to něčím mnohem drastičtějším, hrozivějším, vražednějším...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!