RSS
archiv revue
3 krimi, které nepustíte z ruky
Chce to pořádnou detektivku s dobrou zápletkou? Mrkněte se na naše tipy
KNIHY ZA BABKU jako vždy levně
Čtenáři, kteří u nás pravidelně nakupují, velmi dobře znají KNIHY ZA BABKU. Ceny těchto titulů jsou opravdu velmi výhodné a nabídka pestrá, co se týká věkové kategorie, ale i žánrů. Pár tipů jsme pro vás vyzobali.
Recenze: Rudá zem
Horor s velkým H. V listopadu vyšla u nakladatelství Fobos kniha Adama Nevilla Rudá zem, která si zaslouží pozornost hlavně od příznivců hororové literatury. Nádherná obálka láká na děsivý, promyšlený a komplexní příběh plný brutality. Nechte se lapit do sítí Rudé země i vy!
Recenze: Maková válka
Rin je válečný sirotek vyrůstající v chudé vesnici na jihu. Když se dostane na elitní vojenskou školu, všichni to považují za omyl. Čekají, kdy dívka selže, ale ta vymyslí rafinovaný způsob, jak zůstat. Jaká ji čeká budoucnost v zemi na pokraji války? V zemi, kde se mezi lidmi pohybují i bohové?
Recenze: Muž bez jazyka
Před rokem vyšla u nakladatelství Host kniha nápadná jak obalem, tak názvem – Muž bez jazyka od českého autora, herce Matěje Dadáka. Moc jsem od toho nečekala, ale o to větší bylo mé překvapení jak po stránce formální, tak obsahové. Pokud chcete moderní českou knihu, zkuste Muže bez jazyka!
1 + 1 na knihy Bohumila Hrabala + SOUTĚŽ
V březnu si připomeneme 108. výročí narození Bohumila Hrabala, velikána české literatury. Pořiďte si některou z jeho knih a druhou dostanete zdarma!
Recenze: Řecké mýty
Knihu Řecké mýty lze zcela jistě číst coby strhující příběh, lze v ní ale i jen listovat jako v encyklopedii. Vyčerpávajícím způsobem podává přehled všeho, co do řeckých mýtů spadá, v tomhle připomíná tak trochu učebnici. Je skvělou příležitostí, jak si mnohé legendy, pojmy, postavy a příběhy osvěžit.
Recenze: Vzduch, který nás obklopuje
V prosinci vydalo nakladatelství Bookmedia knihu švédského autora Toma Malmquista s názvem Vzduch, který nás obklopuje, jež se právem řadí k typické svérázné severské literatuře.
Soutěž o 3 výtisky knihy Planeta záhad
Zajímáte se o záhady na naší planetě? Pak vás jistě bude lákat kniha Arnošta Vašíčka, který se snaží různým tajemstvím světa přijít na kloub. Publikace Planeta záhad čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
59. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!