RSS
archiv revue
Recenze: Ztracený v pustině
Tři bratři. Jedna smrt a spousta otázek. Co pohledával jeden z nich na opuštěném místě, kde neměl šanci na přežití? Spáchal sebevraždu? Ale proč? On měl na rozdíl od bratrů všechno, co si mohl přát. Milující ženu, dvě rozkošné dcery a otcův ranč.
Recenze: Queenie
Jaké je to být černošskou holkou v Anglii, když se k tomu všemu ještě přidá ztráta dlouhodobého partnera, který vás jako jediný chápal, a ztráta práce, ve které jste si chtěla dokázat, že alespoň na něco máte a že dokážete prostřednictvím práce tak trochu změnit svět a lidské předsudky?
Knižní novinky pro děti a mládež - březen 2022
Které březnové novinky potěší dětské čtenáře a mládež?
Recenze: Životice - obraz (po)zapomenuté tragédie
Jak krásné je číst o kraji, ve kterém jste vyrůstali, ve kterém žijete a který milujete. Jak smutné je, když čtete o tragických událostech, kterými byl tento kraj v minulosti poznamenán. Čtete o místech, která důvěrně znáte, a nedokážete si představit, že místní lidé ještě v poměrně nedávné době čelili tak bolestnému osudu.
Recenze: Grandhotel Schwarzenberg - Návrat
Grandhotel Schwarzenberg: Návrat je druhým dílem třídílné rodinné ságy z počátku 20. století zaměřující se na zrod a vzestup Grandhotelu Schwarzenberg v Bad Reichenhall, v královském bavorském lázeňském městě usazeného v nádherném alpském prostředí.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - BŘEZEN 2022
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Už jste četli Osobní receptář pro zdraví a pohodu Margit Slimákové?
Celé je to o tom, cítit se dobře. A protože všechno se vším souvisí, nejde jen začít zdravě jíst. Chce to mnohem osobnější přístup.
Recenze: Obhájce
Advokát Michael Haller je zvyklý na ledacos. V soudní síni strávil spoustu let a nyní se konečně naskytla šance obhajovat nevinného člověka. Postupem času ale zjišťuje, že pravda je jiná. Michael čelí intrikám a bojuje o vlastní život.
Světový den spánku je každoroční událost
Všichni spánek bereme jako každodenní záležitost a vůbec se nepozastavujeme nad tím, že spánek je pro náš život a zdraví nejdůležitější aktivitou dne. 21. března je mezinárodní den zdravého spánku, proto si k této události připomeneme pár základních pravidel, jak si zlepšit spánek.
Šifry, origami a pekelně napínavá zábava
Úniková kniha Papírový dům: Profesorův deník pobláznila fanoušky, stejně jako předtím akční krimiseriál Netflixu, jímž je inspirovaná. Jakmile se vám podaří úspěšně rozkódovat promyšlené indicie směřující k obrovskému jmění, můžete se těšit na pokračování, které už se připravuje.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!