RSS
archiv revue
Dneska je Světový den divadla
27. března je připomínkou divadelního umění. Divadlo má nádhernou schopnost propojovat lidi různých kultur. Divadlo nám dává emoce, umí rozesmát i rozplakat a umí lidi spojit, a to nejen herce na jevišti a celý divadelní tým, ale do tohoto kolotoče zapojit i diváky.
DOčteNO - Její tajemství
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Bezvětrné město – vstupte do magického světa pod kupolí
Fantasy, thriller, román a hlavně příběh, který budete číst se zatajeným dechem. Vtáhne vás do světa, jaký jste ještě neviděli. Ale přesto vám možná bude něco připomínat ten náš. A magie, ta je jen pro vyvolené…
Recenze: Prázdniny v Česku
Cestopis o tom, kterak princ Ládík ve svém legračně vypadajícím motorovém oři svou vlastí křížem krážem projel a spoustu bodrých lidí potkával.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Soutěž o 2 výtisky knihy Dcera hlubin
Soutěžíme o rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona. Knihu Dcera hlubin získají dva výherci!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Mystický léčitel
V nakladatelství GRADA vyšlo pod značkou Metafora nové vydání knihy Mystický léčitel. A mohu říct, že se tato publikace zařadila mezi top knihy, které zdobí moji knihovničku.
Recenze: Mezi vlky
Píše se rok 1948. Jednoho únorového dne se v kavárně sešli dva lidé. Mladičká židovka Sára a postarší generál. Oba tíží děsivé tajemství z minulosti a oba se chtějí dozvědět, jakou v něm ten druhý hrál roli. Kdo bude vítěz a kdo poražený?
Březnové DESKOHRÁTKY
Čím si zpestřit volnou chvíli s rodinou a kamarády? Sáhněte po společenských hrách. Můžete se i zapojit do soutěže o jednu z nich.
DOčteNO - Rudý vlk
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!