RSS
archiv revue
Soutěž o 3 rodinné vstupenky do Dinoparku
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku a navštivte unikátní atrakce, jejímž prostřednictvím můžete nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Soutěž o 3 výtisky knihy Pojďte slavit!
Znáte autorku bestsellerů GIRL ONLINE? Ano, je to Zoe Sugg, která vás v nové knize Pojďte slavit! zve do světa večírků, oslav a mejdanů. Je to "encyklopedie" všeho, co se ona sama naučila v průběhu let v umění být dobrou hostitelkou. A právě 3 z vás mají nyní možnost tuto knihu vyhrát. Pojďte soutěžit!
František Cinger o knize To byl Arnošt Lustig
František Cinger je novinář a autor řady knih věnovaných Osvobozenému divadlu, Voskovci a Werichovi, Jaroslavu Ježkovi i setkáním se spisovateli, jako byli Joseph Heller či Jiří Marek, nebo společných publikací s Arnoštem Lustigem. V nakladatelství Eminent právě vydal vzpomínky na svoje zážitky se světově proslulým prozaikem s názvem To byl Arnošt Lustig.
Zvednout křídla a letět...
Ptáci v divoké přírodě i v rušných městech žijí velmi nenápadně, když na ně ale chvíli zaměříme pozornost, ukážou se nám v plné kráse. Prozkoumejte jejich chování, pestré i maskovací zbarvení, nahlédněte do jejich příbytků objektivem fotografa ve dvou obrazových knihách!
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!