RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Ochráním tě
Spisovatel Peter May se v detektivce Ochráním tě vrací do prostředí bestsellerové trilogie z ostrova Lewis. Soutěžíme o 3 výtisky tohoto románu.
Knižní novinky pro děti a mládež - květen 2019
Jsme tady opět s knižními novinkami pro děti a mládež. Je čas si střádat knihy na prázdniny, ať je co číst!
Recenze: Nikde není řečeno (Petr Hruška)
Nejnovější vydaná sbírka ostravského básníka a nepominutelné postavy navazující na energii českého undergroundu, má-li v době stírání hranic mezi kategoriemi ještě něco takového smysl rozlišovat, rozsvítila svoje lustry se začátkem letošního roku a už teď je asi jasné, že bude svítit dál.
UKONČENO - 8. HRA - LOVEC KNIHCENTŮ
Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek. Oblíbená hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Tentokrát hledejte v KNIHCENTRUM revue.
Recenze: Smrtící tajnosti
Skupina policistů vedená Erikou Fosterovou pátrá po násilníkovi s plynovou maskou. Ten řádí v poklidné části Londýna a jeho oběti končí se šrámy na těle i na duši. Jedné noci je zavražděna atraktivní tanečnice burlesky a všechno nasvědčuje tomu, že i ona je jednou z obětí. Spokojí se však Erika s tímto řešením?
Recenze: Drobeček - Deník nepřipravené matky
Prozatím nejsem maminkou, ač bych si to velice přála a rovněž nejsem ani nastávající maminkou, i když…člověk, tedy v tomto případě žena, nikdy neví...
Soutěž o 3 výtisky knihy Sirotčinec slečny Peregrinové - Mapa dní
Jacob a jeho podivní přátelé jsou zpět! V brilantním pokračování úspěšné série o podivných dětech slečny Peregrinové na vás čekají nové zázraky, nebezpečí i láska. Příběh opět provázejí zvláštní dobové fotografie, v tomto zcela novém americkém dobrodružství dokonce barevné. Soutěžíme o 3 kousky!
Recenze: Panství Farleigh
Panství Farleigh odjakživa obývala nejvyšší anglická aristokracie. Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka. Sídlo zaberou vojáci a na pozemcích je nalezený německý špion. Co tu pohledával? Měl nějakou spojitost s rodinou?
Upečeno s láskou - lepší knihu o kváskovém pečení nenajdete!
Nikomu, kdo rád peče, by neměla doma chybět kniha plná skvělých receptů Upečeno s láskou, kterou napsaly Iva Trhoňová a Ludmila Gottwaldová. Na knize je na první pohled znát, že je napsaná s láskou a že všechny recepty a postupy jsou mnohokrát vyzkoušeny a prověřeny.
Knihomolské dárky, kouzlo audioknih a tvoření na Světě knihy 2019
Největší knižní událost roku, veletrh a literární festival Svět knihy, který proběhne ve dnech 9. – 12. 5., je výbornou příležitostí pro návštěvu stánku KNIHCENTRUM.CZ. V prostoru s posezením se bude kromě předního českého distributora knih prezentovat také společnost AUDIOTÉKA a nakladatelství BOOKMEDIA. Stánek P401 najdete jako vždy v pravém křídle Průmyslového paláce.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!