RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Zítřek nedoženeš
Máte rádi trhillery? Pak je tu soutěž právě pro vás. Nebo můžete vyhrát knihu a darovat ji někomu, kdo je fanouškem napínavého čtení. Na 3 z vás čeká kniha Zítřek nedoženeš.
Recenze: Nad propastí byla tma
Jónas Ebeneser se dosud považoval za spokojeného člověka. Možná ne šťastného, ale rozhodně byl vyrovnaný a vážil si toho, co má. Co se tedy stalo, že začal uvažovat o sebevraždě? Bude se utápět v sebelítosti, nebo najde sílu jít dál?
Beseda: Zuzana Adam - Osvoboďte se s Fenh Shui
V druhé polovině dubna jsme na besedě v Domě knihy přivítali koučku, osobní konzultantku a lektorku Feng Shui Zuzanu Adam. Představila zde svou novou knihu Osvoboďte se s Feng Shui, díky níž se dozvíte, jak jednoduše upravit svůj prostor tak, aby nás podporoval – naše sny se začnou plnit, vztahy se zlepšují, dosahujeme svých cílů.
Zásilka z KNIHOZEMĚ 2019
Jste na tom dobře s orientací v dětských knihách, kterých je nepřeberné množství? Pokud ne, zachrání vás KNIHOZEM. V její Zásilce je 12 nejkrásnějších dětských knih.
Beseda: František Cinger - To byl Arnošt Lustig
V dubnu zavítal do ostravského Domu knihy literární historik a publicista PhDr. František Cinger. Hostům besedy představil svou novou knihu To byl Arnošt Lustig, která vzdává hold spisovateli světového jména i významu.
Radka Denemarková o Hodinách z olova
Radka Denamarková představila na veletrhu Svět knihy Praha svůj rozsáhlý román inspirovaný pobyty v Číně.
Recenze: Mlýn
Román Mlýn je fascinujícím příběhem napsaným podle skutečné události. Mlýn postavený v roce 1352, leží na hranicích Sudet ve vesničce Holtovice v jižních Čechách. Přežil druhou světovou válku a celá mlynářská rodina byla přesvědčena, že to nejhorší mají za sebou. Jak hluboce se mýlili…
UKONČENO - Sleva 100 Kč na dětský sortiment a doprava zdarma - DEN DĚTÍ 2019
Využijte slevu na dětský sortiment v prodejnách KNIHCENTRUM.CZ při nákupu nad 400 Kč a v e-shopu při nákupu nad 800 Kč. Akce probíhá od 29. 5. - 1. 6. 2019.
Hana Hindráková s hlavním hrdinou knihy Nezlomný na veletrhu Svět knihy
Afričan Noro opustí v 7 letech matku alkoholičku. Začal žebrat a brzy ho čekal život v gangu provázený krádežemi, hladem, znásilňováním. Spisovatelka Hana Hindráková si v Praze na knižním veletrhu povídala s hrdinou svého románu Nezlomný o knize a skutečném životě v Keni.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - KVĚTEN 2019
Právě teď jsme přidali do věrnostního programu nové odměny. Těšit se můžete na plyšáky, knihy, hračky. Pro členy věrnostního programu máme i VIP soutěž. U těchto odměn platí pravidlo: Kdo dřív přijde, ten dřív bere.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!