RSS
archiv revue
Novinky knižní rodinky - 9. díl
Abyste měli stále co číst, Magda pro vás má tři tipy na knižní novinky. Bouře mečů je opravdu velkým lákadlem. Fanouškové oblíbeného Čtyřlístku jistě neodolají dalším čtyřem příběhům, tentokrát s vesmírnou tematikou. A pokud se chcete přenést do roku 1938 ,nacistického Berlína a odhalit léta skryté tajemství, sáhněte po knize Dar osudu.
Petra Dvořáková a její Dědina
Hranice rozorané mezi poli i lidmi. Hospoda, malá prodejna, zabíjačky. Nevěra a  jeden nezdařený pohřeb. Život spjatý s půdou, zvířaty a hospodařením. To všechno je Dědina, nová kniha oceňované spisovatelkya scenáristky. Pořadem na veletrhu Svět knihy Praha provázel Martin Stöhr.
UKONČENO - Stolní kalendář Rok přeměny s Antónii 2018 zdarma k nákupu
Kalendář Rok přeměny s Antónií 2018, ve kterém naleznete 53 receptů, se hodí do domácnosti každé hospodyňky. Předtím, než koupíte kalendář od Antónie Mačingové na rok 2019, byste si měli prohlédnout stolní kalendář 2018. Čtěte dále, ať to nepropásnete.
Skoro se to podobalo lásce - dvě tragické retronovely
Autorem knihy Skoro se to podobalo lásce, s podtitulem Příběhy z doby, kdy měla ještě každá žena pod paží chlupy, je Jan Míka, proslulý český scenárista kultovního seriálu Život na zámku. Knížka se skládá ze dvou tragikomických retronovel pojednávajících o lásce mladých lidí a obyčejném životě za časů povinné vojenské služby, letních brigád a stranických legitimací.
Černá díra je excelentní ukázka toho, jak mají vypadat thrillery i horory
Zpočátku se to jevilo jako dětský žert. V časové kapsli se vzkazy školáků byla nalezena zpráva předpovídající smrt několika lidí. Ti byli označeni iniciálami a první vražda na sebe nenechala dlouho čekat. Freyja s Huldarem mají plné ruce práce. Kromě vyřešení řady záhad si musí vyjasnit, co k sobě vlastně cítí.
Mrtvá na pranýři pobaví a zároveň i poškádlí vaše šedé buňky mozkové
Bývalý knihkupec Mikuláš Kameník se s těhotnou přítelkyní Lucií přestěhoval do poklidného šumavského městečka. Místo relaxace a přívětivých sousedů tu na něj čekaly dvě brutální vraždy, intriky a jeden dávný zločin. Mikuláš je vtažen do pátrání po vrahovi a jeho rodina se ocitá v ohrožení.
Moskva Jacka Grimwooda je sondou do ruské mentality
Víte, jaká je jedna z největších výhod knih? Že vás dokážou vzít na místa, kde jste nikdy nebyli a která jste nikdy neviděli. A vaše fantazie pracuje naplno a když je třeba doplnit nějaký obrázek, zalistujete na googlu. Tak přesně takhle jsem fungovala s knihou Moskva.
Novinky knižní rodinky - 8. díl
Co vám dnes doporučí v knižních videonovinkách Ondra? Dnes vám to neprozradíme. Kdo to bude chtít vědět, musí mrknout na video. A tentokrát stojí opravdu za to.
Soutěž o 3 výtisky knihy Vůně noci
Máme tady soutěž pro milovníky napínavé četby. Thriller Vůně noci od Markéty Harasimové čeká na 3 výherce.
Obcházení ostrova - delikátní oříšek, k jehož rozlousknutí i vy budete hledat klíč
Čtení poslední básnické sbírky Milana Děžinského nazvané Obcházení ostrova ve mně zanechalo celé klubko různých emocí. Předně je to znepokojení. Jsem znepokojený autorovým abnormálně prostým, a přesto poctivým výrazem. Rovněž mě ale znepokojilo, jak moc mu ho závidím.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!