Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
VĚRNOSTNÍ PROGRAM KNIHCENTRUM.CZ
Staňte se členy věrnostního programu a sbírejte KNIHCENTY! Budou se hodit při nákupu dárků.
Královna Coney Islandu je zpět!
Znovuzrození hrdinů DC. Jedinečný komiksový projekt, o kterém bezpochyby ještě hodně uslyšíme. Po úspěšném startu prvních příspěvků do české obdoby DC Rebirth nám nakladatelství BB art přináší další přírůstek do tohoto mamutího projetku.
Kniha S cejchem ďábla odhalí krutost karlštejnské vražedkyně
Kateřina z Lažan je andělsky krásná. Je z urozeného rodu a tak jí otec hledá vhodného ženicha. Mnoho mužů odmítl, až ji vybral za muže stárnoucího Jana Bechyně. Ten má své statky na Pičíně a je také královským purkrabím na hradě Karlštejně. Kateřina vládne tvrdou rukou a již brzy se jí začne mezi služebnictvem říkat Bestie z Karlštejna.
Knižní novinky - červen 2018
Když přijde červen, všichni už myslíme na letní dovolenou, moře, pláže, bazény, plavání, mojito a prázdniny. A k volnu patří i pořádná zásoba knih, tak se pojďme podívat na červnové knižní novinky. Co nás čeká v červnu?
Lidské osudy jsou v knize Čechoslováci v gulagu vyprávěny tak, že vám bude běhat mráz po zádech
Tato kniha vznikla ke 100. výročí bolševické revoluce v Rusku, která proběhla v roce 1917, při němž byly miliony osob zotročených nebo zavražděných.
Dominika Gawliczková procestovala na motorce kus světa
Metr a půl vysoká Dominika s ještě menší motorkou se vydala sama napříč Jižní Amerikou. Setkala se s padouchy i vzteklými psy, s poruchou i nemocnicí. O tom, že to není fikce a že jí často nebylo do smíchu, si Dominika v přítomnosti hostů povídala s moderátorem na veletrhu Svět knihy, v doprovodu ukázek vlastních fotografií z cest.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!