RSS
archiv revue
Recenze: Šepot včel
Mexická autorka Sofía Segovia nás ve svém srdcervoucím příběhu přenáší na počátek 20. století do dalekého exotického Mexika, kde žila bohatá rodina Moralezových. Obývali v městečku Linares statek s honosným sídlem La Amistad.
Zkuste to v novém roce zdravěji, přidáme vám knihu ZDARMA
Vyberte si některou ze 7 úžasných knih, které vás určitě budou bavit a motivovat. My vám jako bonus dáme další knihu zcela zdarma. Pojďme se společně dostat do formy a cítit se skvěle.
Recenze: Nikdo ti neuvěří
Osiřelá Dörte zdědila zámek, ale inflace ji připravila o veškeré úspory. Její sestřenice Ursel je dvanáctiletá dívka, která se proti své vůli zamotala do intrik, v nichž jde o život. Otčím ji zneužívá a ani jedna z dívek si nedovede představit, čeho všeho je schopný.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!