Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
Recenze: Kulišák
Taky mají vaše děti tendenci neustále v něčem soupeřit, až vás to nutí rvát si poslední zbytky vlasů na hlavě? Pořiďte jim Kulišáka a vyhrajete všichni společně.
Chcete ZDARMA deskovku?
Připravili jsme pro vás skvělou akci se značkou Pygmalino. K vybraným deskovkám získáte jednu zcela zdarma. Pojďte si vybrat, je třeba přečkat zimu příjemně.
Knižní novinky pro děti a mládež – leden 2023
Vyberte svým dětem knihu, která je potěší. Lednové novinky jsou opět lákavé.
Recenze: Hitlerovi sirotci
Historický román Hitlerovi sirotci amerického spisovatele Davida Lawse je založený na skutečných událostech a zavádí čtenáře do dvou evropských míst.
DOčteNO- Stará škola
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Kulíšek a Boubelínek: Pohádky z chaloupky pod smrkem
Kulíšek a Boubelínek, dva nejlepší kamarádi do nepohody. Co na tom, že mají kopýtka, rypáček a zakroucený ocásek. Vydejme se s nimi za dobrodružstvím. Na každý měsíc v roce si pro nás připravili jedno.
Žebříček TOP knih za prosinec 2022
V žebříčku za prosinec si pozici v TOP 10 nejprodávanějších udrželo několik produktů z listopadu. Mrkněte, které to jsou, a které se naopak do žebříčku vyšvihly až v prosinci.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LEDEN 2023
Přidali jsme nové odměny do věrnostního programu. Podívejte se a vyberte si svou odměnu.
Soutěž o 3 výtisky knihy Moudrost koní
"Žádný filozof nám nerozumí tak důkladně jako pes nebo kůň. Prokouknou nás na první pohled." To jsou slova Granta Gollihera, autora knihy Moudrost koní, kterou můžete vyhrát v naší soutěži. Čeká na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Ptačí smysl
Není asi žádným překvapením, že kniha britského behaviorálního ekologa a ornitologa Tima Birlheada s názvem Ptačí smysl se bude zabývat tím, jak ptáci vnímají svět okolo sebe.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!