RSS
archiv revue
Recenze: Krysí ostrov a jiné povídky
Svět na pokraji zkázy nebo i krok za její hranou. Společnost v rozkladu, selhávající systém a boj o holý život. Dystopickou budoucnost načrtává ve své dosud poslední česky vydané knize král severské krimi Jo Nesbo.
Oddechové čtení za 99 Kč
Udělejte si radost a kupte si knihy, které stojí jen 99 Kč: Delegátka cestovní kanceláře, Osudová žena a Něžná náruč větru.
Recenze: Stará škola
Dvě odlišné časové roviny, dva odlišní hrdinové – ale oba nesoucí stejné břímě, a to nutnost uchránit důležité tajemství. Tajemství, které nesmí padnout do nesprávných rukou.
Recenze: Princezna noci a Stínů
Pět elementů, čtyři vládnoucí polobohové, porušená elementární jednota. To vše naznačuje, že konec světa klepe na dveře a jedinou nadějí je tak elementární jednotu obnovit. Podaří se to?
Knižní novinky – leden 2023
Čerstvé lednové knižní novinky čekají na to, až si některou z nich vyberete.
Recenze: Nikdo není sám
Rodinné vztahy jsou mnohdy spletité a jejich rozuzlení bývá náročné a dlouhé. Někdy nakonec ani nedojdeme ke kýženému výsledku, jiní ani nehledají řešení a spálí mosty. Problematické poměry na vlastní kůži zná i hlavní hrdinka Veronika.
Recenze: Zůstanu tady
„Vlast člověk neodnese na podrážkách bot!“
Soutěž o 3 výtisky knihy Kulíšek a Boubelínek
Dvanáct pohádkových příběhů o přátelství čtyř kamarádů, dvou človíčkových a dvou prasátkových, které nám před spaním vyprávěl dědeček z Vysočiny. Pojďte si zasoutěžit o dětskou knížku Kulíšek a Boubelínek: Pohádky z chaloupky pod smrkem. Získají ji 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Velká kniha poznatků
Přehledný, barevný, poučný i hravý. Přesně takový je nový atlas pro děti mladšího školního věku. Pojďme si jej společně prolistovat.
Myslete letos více na sebe – máme pro vás dárek
Všichni toužíme mít více času, energie nebo peněz. Vybrali jsme pro vás 6 skvělých knih, které vám k tomu mohou pomoci. Jako bonus vám přidáme další motivační knihu zcela ZDARMA.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!