RSS
archiv revue
Recenze: Sedmý kámen
Malebný ostrůvek Levermoir poblíž Irska byl vždycky opředený dávnými legendami a pověrami. Tím, že místní obyvatelé žijí velmi semknutě, přetrvávají některé z nich až dodnes. Pokud se začtete do knihy Sedmý kámen, společně s jejími hrdiny zjistíte, že nic není náhoda a to, co víte či vidíte, je ve skutečnosti jenom špička ledovce.
NEJ… knihy v pohybu, které vás chytnou a už nepustí
Ručně vyráběné knihy, ve kterých vše ožívá! Tyhle obrázkové knihy z nakladatelství Svojtka vás zaručeně dostanou a děti od nich jednoduše neodtrhnete.
Smrtící luna – vstupte do světa magie, jaký jste ještě neviděli
Tento příběh není obvyklá fantasy, na jaké jsme zvyklí, protože svět, ve kterém se odehrává, je jiný než všechno, co zatím znáte.
Listopadové DESKOHRÁTKY
Společenské hry jsou výborným dárkem, který potěší malé i velké. Pojďte se s námi podívat, jaké novinky přibyly v tomto měsíci.
Kouzelné Vánoce
Chcete si udělat kouzelné Vánoce, a to doslova? Připravili jsme si pro vás tipy na knihy plné čar a kouzel či předměty, díky kterým se můžete čarodějem stát.
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - LISTOPAD 2021
Ke stávajícím odměnám ve věrnostním programu jako jsou knihy, hračky, poukazy na knihy, slevy k partnerům apod., jsme přidali další várku nových odměn. Podívejte se.
Recenze: Drobky v peřinách
Vše, co jsme ze zvyků našich prarodičů zapomněli, a někdo nám tato zavřená dvířka znovu otevřel dokořán. Tak by se dala nazvat kniha Drobky v peřinách.
Praví bastardi – fakt drsná fantasy
Svět orků, elfů a kříženců, jak ho asi neznáte, pokud jste nečetli předchozí knihu Šedí bastardi. Je to pokračování série a je lepší si nejdřív přečíst předchozí díl.
Adventní kalendáře
Zpříjemněte vašim dětem čekání na Vánoce s adventním kalendářem.
Recenze: Před strážci (Minutemani - Hedvábný přízrak)
První díl ze série 4 svazků, dějově mu předchází kultovní komiks Strážci od scenáristy Alana Moorea (pauza pro FanGirl moment) a kreslíře Davea Gibbona. Jak se v Česku již druhému vydání povedlo naplnit očekávání ze světově uznávané dvanáctidílné minisérie? To se vám pokusím zodpovědět.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!