Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Recenze: Seznam hostů
Kdo z nás, milovníků tradičních detektivek, by neznal Agathu Christie? Mnozí se ji snažili napodobit a dopadlo to všelijak. Nyní se objevila autorka, která je její důstojnou pokračovatelkou. „Seznam hostů“ vás zavede na opuštěný ostrov, kde mezi hrstkou svatebčanů dojde k vraždě. Podobnost čistě úmyslná.
Tipy na dárky pro ženy i muže
Někteří z nás to mají jednoduché. Při nákupu dárků přesně víme, co chceme. Ne všichni však mají jasno, co svým blízkým koupit pod stromeček. Zkuste se mrknout na naše tipy, třeba vás nějaký ten dárek zaujme natolik, že skončí v košíku :-)
Ve tmě jsme všichni stejní – skvělé čtení od Julie Heaberlin
Jestli vás baví napětí a příběh, který neprokouknete už v půlce knihy, pak jste na správném místě.
Jiří Kuchař a jeho fascinující svědectví
S jeho články se můžete pravidelně setkávat v měsíčníku Regenerace. Kniha Léčitelé, jasnovidci a mágové se stala událostí letošního podzimu. Její autor vypráví o čtyřiceti letech, během kterých přicházela na svět.
Vánoční rádce
Potřebujete poradit s výběrem dárků pod stromeček? Náš Vánoční rádce vás nasměruje vás přesně tam, kam potřebujete.
Vlci - úžasná kniha plná faktů i fotografií
Vlčí pohled, vlčí hlad, krvelační vlkodlaci, zákeřný vlk z Červené karkulky…
Buďte hygge a bude vám fajn
Taky na vás ze všech koutů vykukuje slovo hygge? Aby ne, teď je na něj to nejlepší období.
Žena ve službách genetiky
Když se Jennifer Doudnaová rozmýšlela, co bude studovat, školní poradce jí řekl, že věda není nic pro dívky. Kdyby tušil, že nadaná Jennifer jednoho dne společně s kolegyní Emmanuelle Charpentierovou získá Nobelovu cenu za chemii, asi by změnil názor. Celý příběh velkého objevu se dozvíte v nové životopisné knize Waltera Isaacsona.
Recenze: Beruška
Přemýšlíte, jak potěšit své ratolesti malým dárkem? Ať už k narozeninám, Vánocům nebo jen tak. Mám pro vás bezva tip.
Recenze: Knihovnička Wednesday Addamsové
Seznamte se. Jmenuje se Wednesday Addamsová a je trošku jiná než ostatní holčičky. Miluje všechno perverzní, je morbidní až sadistická. Nedokáže projevit emoce, a jestli má z něčeho potěšení, pak je to utrpení druhých. Libuje si ve všem temném a její čtenářský deníček je divný stejně jako ona.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.