RSS
archiv revue
Recenze: Narozen v modrý den
O poruchách autistického spektra se toho ví obecně ještě stále málo. Jak těžké je proto napsat knihu pro běžného čtenáře o někom, kdo myslí v číselných řadách, vyjmenuje vám 22 tisíc položek čísla pí a kdo se naučí cizí jazyk za týden?
DOčteNO - Propast smrti
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Soutěž o 3 výtisky knihy Vlk pes člověk
Pojďte si zasoutěžit o publikaci, která získala rakouské ocenění Vědecká kniha roku v oblasti medicína a biologie. 3 výherci získají knihu Vlk pes člověk.
Prémiový obsah
číst více
DOPRAVA ZDARMA PŘI NÁKUPU NAD 399 Kč
Dnes 25. 11. je Mezinárodní den bez nákupů. Vynechte nakupování v obchodě a objednejte si u nás na e-shopu.
Naši recenzenti doporučují
Opět jsme pro vás připravili přehled nejzajímavějších recenzí, které jsme v poslední době publikovali na našem blogu.
Pusťte se s námi do vánočního tvoření – levně, jednoduše a doma
Milujete předvánoční období, ve kterém se připravujete na pár dní pohody v rodinném kruhu? Přichystali jsme pro vás pár rad, jak si sami či společně s vašimi ratolestmi vyrobit vánoční dekorace.
Knihomolské novinky na skladě!
Nejlepší dárky pod 🎄
Recenze: Pseudonym
Florence Darrowová je asistentkou v redakci jednoho newyorského nakladatelství. Práce ji baví, ale i tak sní o tom, že jednou napíše román, který vstoupí do dějin. Když dostane možnost pracovat pro záhadnou spisovatelku píšící pod pseudonymem Maud Dixonová, popadne příležitost za pačesy. V tu chvíli netuší, jaké hrůzy na ni čekají.
Neknižní dárky na Vánoce
Pokud doma nemáte zrovna knihomola a chcete někomu takovému v našem e-shopu koupit dárek, není problém. Můžete si vybrat z neknižního sortimentu od hraček přes tašky, lampičky, hrnky až po různé drobnosti jako např. přívěsky a další. Vybrali jsme pár tipů, které by mohly pod vánočním stromečkem potěšit.
Naučné a zábavné dětské knihy 2 + 1 zdarma
Zábavné poznávání zvířátek pro děti.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!