ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Recenze: Mrtvý muž
Bianca Bellová se na české literární scéně uchytila jako jedna z našich nejčtenějších autorek. Pro velký zájem tak nakladatelství Host vydalo dotisk druhotiny zmíněné autorky s názvem Mrtvý muž.
Sleva 20–80 % v nově otevřeném knihkupectví ve Frýdku-Místku
Poblíž vlakového nádraží jsme před časem otevřeli další pobočku KNIHCENTRUM.CZ. Zavítejte k nám a využijte skvělé slevy.
Recenze: Vazač vzpomínek
Chcete zapomenout na svůj žal? Přejete si vymazat vzpomínky na ošklivé chvíle? Potřebujete navždy skrýt děsivé tajemství? V tom případě si pozvěte vazače vzpomínek. Ten se postará o to, že zapomenete. Navždy.
Recenze: Dva roky v hajzlu
Nechat si ostříhat vlasy, zapomenout na děvčata, poslouchat a plnit příkazy, a to jakkoliv bizarní, na dva roky přijít o svobodu. Sloužit v Československé lidové armádě bylo zkouškou dospělosti. Náročná vojna plná disciplíny, šikany, rozkazů i nových přátelství, dělala z chlapců chlapy.
Amnézie – někdy je lepší nevědět
Na některé vzpomínky je lepší zapomenout. Mohly by ublížit, mohly by ohrozit. Mohly by člověku obrátit život naruby…
Recenze: Levá strana světa
Niterný společenský román americké autorky nás zavede za cílevědomou ženou, která ignoruje znamení „Zastav se a zvolni“. Jaké to bude mít důsledky pro ni a její rodinu? Příběh láká i díky málo prozkoumané neuropsychologické poruše.
Recenze: Hvězdy na cestě
Hvězdy na cestě jsou typicky letní čtení. Ale ani teď knihu nemusíte odsouvat až na dobu prázdnin, a naopak když po ní sáhnete teď, perfektně vás navnadí na slunné, teplé měsíce. S hlavními hrdiny se totiž vydáme na Krétu a tamější nádherné rozpálené pláže.
Soutěž o 3 výtisky knihy Falešná společnice s podpisem autora
Pojďte si zasoutěžit o historickou romanci Falešná společnice. Tři z vás získají tuto knihu s podpisem autora. A to není všechno. Ke knize výherci dostanou ještě magnet, medailonek a záložku.
Prémiový obsah
číst více
48. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Ária
Teherán, 1953. Mladý řidič Behrúz najde mezi odpadky čerstvě narozené miminko. Dívka má modré oči a zrzavé vlasy. Pro ostatní je ďábel, ale on se jí ujme a rozhodne se ji vychovat jako vlastní. Jak Ária obstojí ve světě, kde ženy nemají žádnou hodnotu?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.