RSS
archiv revue
Knižní novinky - únor 2021
Zima ještě nekončí, ale to nikomu nemusí vadit, protože vychází celá řada nových knih, které jen čekají, až je objevíte. Pojďte se s námi na ně mrknout trochu blíž.
Soutěž o 2 výtisky knihy Slzy pro Araba
Zkuste své štěstí v soutěži o knihu od české autorky Mirky Manákové. Její novinka Slzy pro Araba čeká na dva výherce!
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Mercury a já
Nakladatelství Slovart vydalo knihu Mercury a já s podtitulem Můj život s Freddiem. Autorem vyprávění je Jim Hutton a usměrnění má na svědomí Tim Wapshott.
Recenze: Království Dutců
V listopadu vyšel pod hlavičkou nakladatelství Host těžce zařaditelný příběh americké autorky Kiry Jane Buxtonové s neprůhledným názvem Království dutců. Věřte mi, takovou knihu jste rozhodně ještě nečetli!
Přísně tajné – M/M romance, kterou nejde nepřečíst
Přísně tajné je román, který vypráví o vztahu dvou vysokoškoláků z dvou různých světů. Jeden od druhého by se nemohli víc lišit, ale v jednom jsou stejní. Hledají a potřebují lásku a našli ji – jeden v druhém.
Graysonův slib – když žena požádá muže o ruku
Toto je nádherný román o lásce, síle i vytrvalosti, který vás rozpláče i rozesměje – a to je přesně ta nejlepší kombinace, která vytváří silný příběh.
Recenze: Carevna
Mladičká Minnie měla dětství jako z pohádky. Vše se ale změnilo, když se její otec stal panovníkem v Dánsku. Minnie si vždy přála provdat se z lásky, ale jaké má šance, když je její sňatek politickou záležitostí? Jak se zachová, až ji požádá o ruku budoucí car Alexandr?
Recenze: Dva v srdci
Josie Silver mohou čeští čtenáři znát díky románu Den, kdy jsem zahlídla lásku. Dva v srdci je příběh o ztracené lásce a o smyslu žít dál.
Lechtivé hrátky s deskovkami, nejen na Valentýna
Značka: výhradně pro dospělé…
Psycholog mezi dvěma mlýnskými kameny
Když ji nalezli schovanou za stěnou pokoje v jednom z londýnských domů, vypadala jako divoké stvoření připomínající více zvíře než člověka. Evie Cormacová je nové jméno dívky, jejíž identitu nikdo nezná. To je smůla, ale zároveň taky největší zbraň proti těm, kdo by ji chtěli podrazit.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Blíží se dovolená. A co to pro nás knihomoly znamená? Že si pěkně vybereme knihy, které si vezmeme s sebou, ať nejsme bez zásob. Vyberte si to pravé čtení na léto.
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!