RSS
archiv revue
Recenze: Příběhům o lásce věřit zakázáno
Kniha mě zaujala svým hlavním tématem - youtuber. Patřím k malinko starší generaci a ze začátku jsem nedokázala pochopit, že se někdo může uživit jako youtuber. Fascinuje mě to doteď. Hlavně když se dívám dětem přes rameno, jak na mobilu sledují něco takového. Někdy jsou to opravdu blbosti, ale děti to sledují.
Zápas o čas i přežití
Cestovat do budoucnosti, dešifrovat kódy nebo přijít na kloub děsivé záhadě – právě tohle můžete zažít uvnitř napínavých young adult knih z nakladatelství Bookmedia. Jejich hrdinové jsou sice mladí, ale nechybí jim pořádná kuráž a dokážou vás ze všední reality vtáhnout do adrenalinových situací.
Nechte se ohromovat nekonečně pozoruhodným světem zvířat
Zvířata jsou nedílnou součástí naší planety a také často přímo našich životů. Zvířata ve volné přírodě obdivujeme a ty, které máme po svém boku, milujeme. Víte, že dnes mají svátek – Mezinárodní den zvířat?
Nejpopulárnější kniha kuriozit má nové vydání
Rok se s rokem sešel a přichází čas na tradiční přehlídku světových rekordů. Kniha Guinness World Records 2022 vám jich ukáže více než 1000! Vezme vás na cestu kolem světa a bude vám vyprávět o kuriozitách, které se udály v mnoha rozličných oborech lidské činnosti, v říši přírody i ve světě vědy a techniky.
- UKONČENO - Knižní drakiáda
Lovte draky a vyhrajte! Připravili jsme pro vás speciálního podzimního lovce.
V kavárnách KNIHCENTRUM.CZ káva zdarma ☕
Nakupte ve čtvrtek 1. 10. v knihkupectví či kavárně v Ostravě či Brně a získáte od nás poukázku na kávu.
Vyšla nová biografie k sedmdesátinám Miroslava Donutila
Vždy dokáže ze své sbírky charakterů vybrat ten, který na danou postavu výborně sedí. Miroslav Donutil se na herecké scéně pohybuje už celá desetiletí a v každému novému charakteru zanechá originální otisk. O různých momentech z jeho bohatého života a kariéry se dočtete v nové autorizované biografii.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!