RSS
archiv revue
Recenze: Deník Dory Grayové
Oceněná kniha dětem citlivě přiblíží druhou světovou válku.
Soutěž o 2 výtisky knihy Tam, kde volá moře
Česká autorka Alexandra Synac, která už 25 let žije v zahraničí, vás ve své prvotině zavede do daleké Austrálie. Soutěžíme o knihu Tam, kde volá moře, čeká na 2 výherce.
Prémiový obsah
číst více
Recenze: Majonéza k snídani
Majonéza k snídani je již pátá kniha mladé české spisovatelky Markéty Lukáškové.
DOčteNO - Žárlivost a jiné povídky
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu přečíst.
Nový tag „Merch pro fanoušky“
Předměty pro fanoušky na jednom místě!
Recenze: 365 dní
Laura má krátce před svatbou s mužem svých snů. Během dovolené na Sicílii ji zahlédne mladý don Massimo Torricelli, hlava mafiánské rodiny. Massimo moc dobře ví, že Laura je žena jeho života. Co teď? Unese ji a uvězní ji na 365 dní ve svém luxusním sídle.
Soňa Bulbeck přibližuje život v Saúdské Arábii
Slovenská spisovatelka Soňa Bulbeck, která je známá především jako autorka knih z prostředí Saúdské Arábie, napsala vůbec první cestopis o této zemi v češtině. Kniha Tajemství závoje vám odhalí spoustu zajímavostí. O některé z nich se s námi autorka podělila také v následujícím rozhovoru.
KNIHOLOVEní: Ulovte si knihu Worldrunner – Lovci
Hra KNIHOLOVEní nakladatelství Bookmedia jde do finále! Jak dobře znáš své město? 6 týdnů, 6 knih, 3 města. Vyhraje ten nejrychlejší.
Knižní novinky - říjen 2021
Sotva přišly chladnější dny a začalo padat listí, nakladatelé na nás "zaútočili" s celou řadou knih. A vybírat bude těžké, jedna lepší než druhá…
Recenze: Vlci
Nádherná obálka slibuje skvělý čtenářský zážitek. A zve nás na krásnou a naučnou návštěvu do přírody.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.