Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Stoprocentní matky – dokonalý psychologický thriller
Jsou obyčejné ženy a jsou stejné jako kdokoliv z nás. Každá z nich něco skrývá a tím roste i napětí v tomto úžasném příběhu, který si udrží vaši pozornost až do úplného konce. Už proto, že prostě musíte zjistit, co se vlastně stalo a proč.
Recenze: Šesté dítě
Třetí a rovněž poslední díl trilogie amerického spisovatele J. D. Barkera, který světu vyrazil dech svým dokonalým uměním napsat silný příběh s precizní detektivní zápletkou se Samem Porterem v hlavní roli, je zde!
Knižní novinky pro děti a mládež - červenec 2020
Rok se s rokem sešel a máme prázdniny. Mají vaše ratolesti co číst? Pokud jste jim ještě nevytvořili pořádnou zásobu čtení na léto, můžete ještě doplnit o některou knihu z našich novinkových tipů.
Knižní novinky - červenec 2020
Přišlo léto, prázdniny, dovolené a tím i víc času na knížky. Pojďte se s námi podívat na červencové knižní novinky a vybrat si něco nového na čtení.
Přiveď mě zpátky – pozor na vysoké (psychologické) napětí!
Čím víc pochybností, tím napínavější je příběh. A o pochybnosti není nouze. Je možné, aby ta, která se před lety ztratila, celou dobu tajně sledovala svého bývalého partnera?
Poznejte historii se sérií knih Všudybyl Avery
Všudybyl Avery miluje historii! Pokaždé vás zavede do jiného historického období - jednou s ním navštívíte Řím, podruhé Řecko, příště zase zavítáte do starověkého Egypta nebo se dostanete do společnosti Aztéků.
Soutěž o 3 výtisky knihy Evoluce - Pramen života
Pojďte zkusit své štěstí v soutěži o 3. díl fantasy série Evoluce - Pramen života. Knihy čekají na 3 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Evoluce dospěla do závěru. Podaří se zachránit budoucnost Země?
Ke dvěma předchozím knihám ze sci-fi série Evoluce od nakladatelství BOOKMEDIA nyní přibyl poslední díl této ságy pro mladé, který nese název Pramen života. Putování skupiny studentů postapokalyptickou krajinou zakončí překvapivé rozuzlení.
Naplánujte si tu nejlepší dovolenou po Česku
Cestování za krásami České republiky je poslední dobou čím dál populárnější, a to nejen z důvodu omezeného pohybu za hranice. Jednoduše znovu objevujeme své kořeny a užíváme si renesanci české, moravské a slezské krajiny. Pokud upřednostňujete i vy tento druh dovolené, se spojováním turistických atraktivit do okruhů vám pomohou cestovní příručky z Ottova nakladatelství.
UKONČENO - Soutěž o 4 rodinné vstupenky do Dinoparku
Vyhrajte rodinnou vstupenku do Dinoparku a navštivte unikátní atrakce, jejímž prostřednictvím můžete nahlédnout do hluboké historie pravěku.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.