Jedinečná kávová edice. Jen u nás! Vyberte si z různých motivů.

RSS
archiv revue
Soutěž o 3 výtisky knihy Krása noci
Jaké je milovat? A jaký je pocit být milován? Jak člověk pozná a ví, že je to opravdové? To vše se dozvíte v knize Krása noci, o kterou si můžete zasoutěžit.
Prémiový obsah
číst více
23. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Otvíráme i zbývající prodejny
S nedočkavostí připomínáme, že v pondělí 11. května otvíráme prodejny KNIHCENTRUM.cz v Brně a Praze. Během týdnů, kdy musela být knihkupectví uzavřena, přibylo spousty novinek. A ty na vás teď čekají!
Mlčící pacientka – ticho ještě nikdy nebylo hlasitější
Hledáte psychothriller, který vás nadchne? Tady ho máte! Skvěle napsaný příběh, který vás nechá nahlédnout až na dno lidské duše a nechá vás pořádně dlouho v dohadech a otázkách. Pravdu zná jen jedna žena a ta se rozhodla mlčet.
Knižní novinky pro děti a mládež - květen 2020
Květen - lásky čas, ale i knihy čas :-) Nemyslíte? Každý měsíc je čas nových knih, které putují z tiskáren do knihkupectví a tam čekají na své čtenáře. A že v květnu vychází spousta krásných knih pro děti a mládež, o tom se přesvědčte sami. Mrkněte na naše tipy - třeba vám nějaký novinkový knižní skvost padne do oka.
Houby jako pochoutka i lék
Češi patří mezi vášnivé houbaře, ne všichni se v nich však vyznají. Proto je dobré mít při sběru hub pomocníka v podobě knihy. Nejzajímavější období pro houbaření je zejména období od dubna do listopadu, kdy roste většina našich jedlých hub.
Recenze: Zavěšená pizza
Znáte princip „zavěšenýho kafe“ neboli cofeeshare? Zakoupíte kávu v kavárně a podělíte se o ni s těmi, kdo si ji nemohou dovolit kvůli své tíživé finanční situaci. Tak přesně tímto projektem, který se dostává čím dál více do povědomí i českým „kávařům“ se nechal inspirovat autor knihy Zavěšená pizza. Jen namísto kávy uděláte radost někomu jinému zakoupením pizzy. Skvělý nápad, který by se mohl ujmout i v reálu!
Recenze: Proč máma nadává
Děti zdivočely, dům vypadá jako po výbuchu a manžel nikdy není doma. Starší sestra a máti jako obvykle každého sekýrují a pětasedmdesátiletý otec si našel mladičkou manželku z Ruska. Mámu uklidňuje gin s tonikem, ale i tak cítí, že potřebuje změnu. Vyřeší její problémy nová práce?
Knižní novinky – květen 2020
Květen je tradičně měsíc lásky, romantiky, měsíc, kdy je jaro v plném proudu a snad všechna pole v Čechách a na Moravě kvetou žlutě. Chce se vám kýchnout? Pojďte se s námi raději podívat na to nejlepší, co si budeme v květnu číst.
Dokonalá přítelkyně – v lásce jsou všechny zbraně povoleny!
Výborný psychologický thriller, ve kterém se láska změní v posedlost vás láká do svých sítí. Co dělat, když dostanete od vaší lásky kopačky a neumíte se s tím vyrovnat? Každý má v sobě temnou stránku, otázka zní, jak hluboko…
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte najít klíče ke zdraví a zjistit, v čem se skrývá tajemství zdravého a vyživeného těla? Pak je pro vás kniha 77 tipů pro zdravá střeva tou pravou.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.