RSS
archiv revue
Podle které vánoční kuchařky budete péct?
Určitě máte své osvědčené recepty na cukroví a vánoční pečení. Co takhle zkusit nové? Ne že byste své oblíbené kousky letos nepekli, ale přidali byste k nim něco, co jste ještě nevyzkoušeli. Oživte svůj vánoční stůl a zkuste upéct nebo uvařit něco nového!
Walter Isaacson: Výjimeční lidé mají schopnost vidět věci jinak
Co má společného New Orleans s osobnostmi světového významu? Schopnost ovlivňovat svým kreativním duchem široké okolí. Stejně jako nás obohacují lidé, svou váhu má i prostředí. Walter Isaacson, rodák z města, na němž zanechal nesmazatelnou stopu hurikán Katrina, se stal špičkovým novinářem, aby mohl čtenářům zprostředkovat myšlenky důležitých lidí. Jejich soubor právě vyšel v nakladatelství PRÁH.
36. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ. Ulovte KNIHCENTY a vyberte si dárek.
Recenze: Útěk z pochodu smrti
Blízko smrti byl mnohokrát, nezemřel ani v koncentračních táborech, ani při pochodech smrti. V obou případech se mu podařilo uniknout. Jednou to bylo neslýchané, podruhé v podstatě nemožné...
Zrcadlový muž - v osmém případu Joony Linny se vrací hypnotizér
Už od roku 2010 se čeští čtenáři mohou setkávat s komisařem Joonou Linnou prostřednictvím knih, které vydává nakladatelství HOST. Tentokrát už poosmé. Na pultech knihkupectví na vás čeká kniha Zrcadlový muž, kde opět nebude nouze o napínavé scény. Lars Kepler zkrátka nikdy nezklame!
Soutěž o 3 výtisky knihy Peče celá země
115 vybraných receptů od soutěžících + 25 exkluzivních receptů od porotců Mirky van Gils Slavíkové a Josefa Maršálka a technoložky Zlaty Otavové z prvního ročníku soutěže Peče celá země. Pojďte si zasoutěžit o knihu!
Prémiový obsah
číst více
Adventní knižní kalendáře pro děti
Přemýšlíte nad tím, co letos dětem nadělit do mikulášské nadílky?
Knižní novinky - listopad 2020
Listopad znamená, že se blíží Vánoce a je třeba začít vybírat dárky. A protože Vánoce bez knihy prostě nejsou Vánoce, jsou tu pro vás Knižní novinky.
Naučné a zábavné dětské knihy 1 + 1 zdarma
Zábavné poznávání zvířátek pro děti.
Maciej Szymanowicz: Jsem přesvědčený o tom, že v mém bytě žijí trpaslíci
Velkoformátové leporelo Rok v lese odstartovalo úspěch celé série obrázkových knih pro děti. Po Roce ve školce, Roce na venkově a Roce na trhu teď v nakladatelství Host vychází Rok v pohádce, s jehož autor Maciejem Szymanowiczem jsme si povídali.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Mezinárodní den dětí slavíme každý rok 1. června. Nese se ve znamení her, zábavy, ale také čtení. Potěšte své ratolesti pěknou knihou, deskovkou nebo čímkoliv jiným, co jim udělá radost.
Jennie je milující manželka a máma. Jednoho dne je svědkem toho, jak její vzorný syn ubodá postaršího muže. Už to ji šokuje, ale to, co následuje, ji donutí pochybovat o zdravém rozumu. Čas se otočil a ona má možnost vracet se do minulosti. Jenomže, co když odhalí něco, co je ještě děsivější než zločin jejího syna?
V úterý 28. května se v Ostravě v Domě knihy konala beseda s českou spisovatelkou Blankou Malou a jejím partnerem Agostinem. Autorka s diváky sdílela spoustu inspirativních myšlenek a zážitků nejen z Itálie, kde zejména se odehrávají její knihy Láska ve špičce italské špičky a Srdce nemá vrásky, které vyšly u Nakladatelství Kazda.