Dnes končí: sleva 40 % na cestopisy – od 149 Kč.

RSS
archiv revue
Cilčina cesta – přežít za každou cenu
Cesta ke štěstí je někdy ta nejobtížnější ze všech a Cilčina cesta sice ke štěstí vede, ale cena a útrapy, které předcházejí, neznají mezí. Přečtěte si strhující román od autorky Tatéra z Osvětimi.
Petra Čeřovská: „Byla bych ráda, kdyby kniha oslovila mladé čtenáře."
Mukl je literární prvotinou české autorky Petry Čeřovské. Zároveň je kniha reakcí na barvitá vyprávění jejího dědy.
Recenze: Chlapec, který následoval svého otce do Osvětimi
Dojemný román Jeremyho Dronfielda, vystudovaného archeologa z Cambridge, je připomínkou jak té nejlepší, tak té nejzrůdnější stránky lidství. Je o neuvěřitelné síle rodinného pouta, které nedokázalo zpřetrhat ani to nejbrutálnější zacházení.
1 + 1 zdarma: Vesmírní baroni + Globální samoobsluha
Pro nadšence do technologií a vizionáře, a nejen pro ně jsme přišli s novou akcí.
Knihy s vánoční tematikou se budou hodit
Beletrie pro děti i dospělé, ale i kreativní knihy, sady - zkrátka vše, co se vztahuje k Vánocům. Udělejte si tu pravou vánoční atmosféru...
Peče celá země
Vyzpovídali jsme dvojici porotců a také vítězku cukrářsko-pekařské soutěžní show Peče celá země, která probíhala na jaře na obrazovce České televize.
Recenze: Včelky - Jak vyrůstají a žijí?
Slyšeli jste už o tom, že se včely řadí mezi nejdůležitější živočichy na této planetě? Albert Einstein prý dokonce kdysi prohlásil, že pokud včely zmizí ze Země, zbývají člověku jen čtyři roky života. Sice to není zatím naštěstí podložené tvrzení, ale už to v člověku vyvolává více než touhu dozvědět se o včelkách mnohem více. A co to spojit rovnou se zvídavostí dětí a udělat si pěknou rodinnou chvilku?
Recenze: Spící Beatrice
Hlavní hrdince románu Spící Beatrice je čerstvých osmnáct let, když se rozhodne „zachránit“ svět, nebo alespoň přispět k jeho záchraně. Musí, nedá se dále dívat na situaci okolo šíleného viru, který se šíří po celém světě. Lidé při něm padají do kómatu. Což rozhodně není příjemné, když například zrovna řídíte auto. Z kómatu se zatím nepodařilo nikoho probrat. Mrtvých přibývá, svět kolabuje.
Akce 1 + 1. Vyzkoušejte si nové a neotřelé recepty
AVOKÁDO, KURKUMA A ZÁZVOR = SUPERSUROVINY PRO KAŽDÉHO
Jaroslav Zeman o výrobě dřevěných hraček
Jaroslav Zeman je majitelem firmy DETOA Albrechtice s.r.o., která je jedním z posledních výrobců dřevěných hraček nejen v České republice, ale i v Evropě.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Mezinárodní den dětí slavíme každý rok 1. června. Nese se ve znamení her, zábavy, ale také čtení. Potěšte své ratolesti pěknou knihou, deskovkou nebo čímkoliv jiným, co jim udělá radost.
Jennie je milující manželka a máma. Jednoho dne je svědkem toho, jak její vzorný syn ubodá postaršího muže. Už to ji šokuje, ale to, co následuje, ji donutí pochybovat o zdravém rozumu. Čas se otočil a ona má možnost vracet se do minulosti. Jenomže, co když odhalí něco, co je ještě děsivější než zločin jejího syna?
Soutěžíme o knihu, kterou ocení především rodiče, kteří se potřebují zorientovat v chaosu světa kolem svých dospívajících dětí, aby se pak dokázali vnitřně zpevnit a lépe rozpoznávali, co do jejich rodiny patří a co dovnitř nepustí. Nevratné poškození mají možnost vyhrát 3 soutěžící!
Prémiový obsah
číst více