RSS
archiv revue
Miliony lidí hltají jeho knihy i přednášky. Znáte Dana Arielyho?
Autor bestsellerů "Jak drahá je intuice, Jak drahá je nepoctivost, Iracionálně váš…, Jak drahé je zdarma?" přijede do Prahy na Marketing Festival.
Beseda: Ladislav Heryán - U Božího Mlýna
Koncem února besedoval v ostravském Domě knihy o životě plném paradoxů kněz Ladislav Heryán. Představil zde knihu U Božího Mlýna. Je napsaná formou rozhovoru, který s ním vedl publicista Josef Beránek.
Recenze: Matčina volba
Sophiina volba v moderním kabátku? Ačkoliv to tak zpočátku vypadá, tenhle příběh je mnohem mrazivější a děsivější. Madeleine si musí vybrat z dvojčat, které dítě obětuje, ale to je pouhý začátek. Matčina volba je strhující psychologický thriller, kde nic není takové, jak to vypadá.
Thriller Náš manžel - promyšlená hra na kočku a myš. Hádejte, kdo vyhraje…
Kam až je žena schopná zajít, aby se pomstila svému bývalému? Kam až můžeme zajít, když nám někdo dlouhá léta ubližoval a myslel si, že mu to jen tak projde?
Recenze: Dlužná částka
Honza Novák byl původně učitel. Poté dvacet let vyšetřoval vraždy a nyní pracuje jako ostraha. Při svém pobytu v lázních se přimotá k brutální vraždě a s hrůzou zjišťuje, že oběť znal. Dokáže se držet v pozadí, nebo se po hlavě vrhne do vyšetřování?
Knižní novinky pro děti a mládež - březen 2019
Krásný jarní měsíc přináší kupu knih nejen pro dospělé, ale také pro děti a mládež. A my jich vám pravidelně pár vytipujeme. Co doporučíme v březnu? Pojďte se podívat...
DÁREK K NÁKUPU - 100 KČ NA PRVNÍ AUDIOKNIHU
Vyzkoušejte Audiotéku a využijte stokorunovou slevu na první audioknihu. Vyberte si z více než 4000 titulů různých žánrů, které najdete na Audiotéce.
Magnesia Litera - nominace
Zajímá vás kvalitní literatura? Pak se mrkněte na knihy, které jsou nominované do 18. ročníku cen Magnesia Litera, je jich celkem 27.
Nová odměna ve věrnostním programu - CK Radynacestu.cz
Sleva 5 % pro členy věrnostního programu u CK Radynacestu.cz – zájezdy pro cestovatele.
Soutěž o 3 výtisky knihy Smrtící tajnosti
Znáte Eriku Fosterovou? Pokud ne, musíte se seznámit. Tato dáma je šérinspektorkou a hlavní hrdinkou knih Roberta Bryndzy. Právě soutěžíme o horkou novinku ze série, tentokrát je smrt rovnou v názvu. Knihu Smrtící tajnosti mohou vyhrát 3 soutěžící.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!