RSS
archiv revue
Hlasujte v letošní Ceně čtenářů a vyhrajte poukaz na knihy!
V rámci každoročního udílení cen ČESKÝ BESTSELLER dává KNIHCENTRUM.cz prostor také čtenářskému publiku, které hlasováním vybírá nejoblíbenější knihu ve speciální kategorii Cena čtenářů. I vy tak můžete podpořit knihy svého srdce. Výsledky hlasování se dozvíme 3. března na slavnostním vyhlášení na ostravské Černé louce.
Knižní novinky – únor 2023
V únoru nám přituhlo a je třeba pořídit si žhavé knižní novinky, aby nás zahřály.
O čem se mluví aneb Letem knihomolským světem
Jaké události aktuálně hýbou světem knihomolů a na co se můžeme už brzy těšit?
Recenze: Dívka A
Thriller Dívka A je založený na skutečných událostech a nese podtitul Dům hrůzy. Ovšem čtenář, který očekává syrové popisy konkrétních hrůzných činů, které se v tomto záhadném domě odehrávaly, bude nejspíše zklamán. Zlo se v románu plíží tak nějak pomalinku a fádně, což je škoda, protože kdyby autorka zrovna toto propracovala více do hloubky, byla by kniha samotná jistě mnohem zajímavější.
Na nás se můžete spolehnout
Že je Valentýn 14. února, ví i malé dítě, ale jako každý rok se to všechno semele tak rychle, že se jednoho ráno podíváte do kalendáře a zjistíte, že Valentýn je tady a vy jste zase nestihli nic originálního své drahé polovičce sehnat. Nezoufejte, my to za Vás vyřešíme.
Recenze: Co je pro mě dobré. Rozhodování v době těhotenství a porodu
Kniha plná informací, které se ve spěchu běžných ordinací lékařů nedozvíte. Je v ní maximum možných informací, vysvětlení a hlavně otázek, které když si položíte, bude se vám lépe rozhodovat. Najdete v ní návod na to, jak se v těhotenství nezbláznit z přetlaku informací a nátlaku okolí.
DOčteNO- Kluk v kopačkách
Každý týden tady pro vás máme Dobré čtení na obzoru. V krátkém videu se o knize něco dozvíte a třeba vám pomůže při rozhodování, zdali si knihu koupit.
Recenze: Dvorní dáma
Velevážení, přijměte pozvání do společnosti, které se nabízí jen málokdy – a sice do aristokratických kruhů. Jsou „tihle“ lidé zpovykaní, anebo žijí životem jako běžná sorta občanů?
Žebříček TOP knih za leden 2023
Máme tady první žebříček roku 2023. Které knihy se nejvíce prodávaly v lednu?
Soutěž o 3 výtisky knihy Na co jsem (prozatím) přišel
Co jsme vlastně zač, co je to okolo nás, kde jsme se tu vzali a proč? Tyto otázky si pokládá autor knihy Na co jsem (prozatím) přišel, o kterou si můžete zasoutěžit. Získají ji 3 výherci.
Prémiový obsah
číst více
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!