RSS
archiv revue
Nezůstávejte jen u představ. Staňte se hlavním hrdinou!
Prožíváte knihomolskou krizi? Váš vztah s knihou zevšedněl? Čtení v posteli už není tak zábavné jako před léty nebo dokonce při čtení usínáte? Nezoufejte, máme pro vás řešení!
Workshop adventní věnec 1. prosince 2023 v Ostravě
Srdečně vás zveme na kreativní workshop, kde společně vytvoříme stolní adventní věnec z přírodních materiálů. Workshop bude probíhat v pátek 1. prosince 2023 od 15:00 v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz v Ostravě.
Knižní novinky – listopad 2023
Venku přituhuje a nastává to krásné období, kdy se doma můžeme zachumlat pod deku a číst si. Vyberte si z listopadových knižních novinek nejen pro sebe, ale i pro své blízké, které chcete obdarovat knihou. Vánoce už klepou na dveře :-).
Soutěž o 3 výtisky knihy Náčelník
Vyhrajte knihu Náčelník, která je určena nejen skautům, trampům a tulákům s batohem na zádech, ale všem, kteří mají blízko k přírodě.
Prémiový obsah
číst více
Nejprodávanější knižní série Katji Brandisové Woodwalker bude zfilmovaná
V češtině vyšel již pátý díl velmi vydařené fantasy série pro mládež. V Německu už se podle ní připravuje film, který by měl do kin vstoupit v roce 2025. A než se fanoušci dočkají, mohou si zatím vychutnat všechny díly v knižní podobě. Knih této série se prodalo přes 20 tisíc a byly přeloženy do 20 jazyků.
Beseda: Václav Cílek – Věci, které září
Ve čtvrtek 26. října si přišel s hosty o své nové knize popovídat do ostravského Domu knihy Václav Cílek.
Roman Vaněk: „Sváteční je pro mne nejtěžší a nejsložitější kniha, ale zároveň jedna z nejlepších kuchařek, kterou jsme kdy vytvořili.“
S Romanem Vaňkem jsme si povídali o jeho nové kuchařce. Na závěr nám prozradil recept na VÁNOČNÍ NÁDIVKU.
Martina Eretová má odjakživa ráda pohádky a magično všeho druhu
Přestože začala psát knížky do šuplíku už ve čtyřech letech, Mýtoversum: Případ ambiciózního démona je její oficiální knižní debut.
Beseda: Kamila Hladká – Lidi od kolotoče
Ve čtvrtek 12. října se v DOMĚ KNIHY KNIHCENTRUM.cz v Ostravě konala beseda s literární dokumentaristkou, knižní editorkou a autorkou knih Kamilou Hladkou. Představila zde svou novinku Lidi od kolotoče.
Recenze: Až najdu klíč
Detektivka, která vás pohltí od první stránky a nepustí vás až do posledního slova. Nechte ji vstoupit i do vaší knihovničky.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!