RSS
archiv revue
Soutěž o 2 balíčky série Dobrodružství Jacka Courtneyho (Průtrž, Blesk, Příval)
Pojďte si zasoutěžit o balíček 3 knih série Dobrodružství Jacka Courtneyho z pera slavného Wilbura Smithe. Knihy jsou určené mladým čtenářům, v nichž o dobrodružství a napětí není nouze. Balíčky knih čekají na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Píseň mrtvých – sympatická Katie Maguirová řeší už devátý případ
Nezemře jen ten, kdo bude zticha, protože nepohodlný svědek má na zádech nakreslený terč. A někoho zabít je tak snadné...
Recenze: Oficiální kuchařka ze seriálu Přátelé
Koho by napadlo, že ze seriálu, který má primárně funkci pobavit, někdo „vysosá“ momenty, v nichž se objeví jídlo, a zpracuje podle nich kuchařku. Někdo si s tím ale evidentně tu práci dal, protože v ruce držím kuchařku s recepty à la Přátelé.
Přehled zajímavých knihoven v různých stylech a rozměrech
Knihovna nesmí chybět v žádném bytě ani domě. I když nejste vášnivými čtenáři, stejně se vám doma vždycky nějaké knihy sejdou. A kdo knihy miluje, ten jim chce vyhradit důstojný a snadno dosažitelný prostor, aby na knihy měl vždycky dobrý výhled.
Za dopravu nyní zaplatíte méně
Snížili jsme pro vás všechny ceny za dopravu. Využijte tuto šanci. Víme, že radost z nového příběhu je prostě nejvíce.
Slavte s námi a svými mazlíčky. A soutěžte o SPOKOBOXY!
Každý rok si 4. října milovníci zvířat připomínají Světový den zvířat. My jsme na tento svátek připravili soutěž. Zkuste své štěstí a vyhrajte mňamku pro svého miláčka.
LENČINY KATASTROFY - kupte dvě knihy a DENÍK máte zdarma
Znáte Lenku Patrmanovou? Ptáme se především mladých slečen, které chodí za základku stejně jako Lenka, hlavní hrdinka knižní série. Připravili jsme pro vás akční nabídku, kdy při nákupu dvou dílů ze série Lenčiny katastrofy od nás dostanete Lenčin Deník ZDARMA. Tato akce platí ve dnech 4. - 10. 10. 2022.
Vyleťte si pro slevu!
„Dámy a pánové vítejte na palubě letu SVOJTKA & Co, který si pro své pasažéry v termínu od 3. 10. do 16. 10. 2022 připravil jedinečnou akci na titul Nej… LETADLA a LETIŠTĚ v pohybu. Doleťte si s námi pro AKČNÍ CENU 490 Kč. Akce platí pouze na e-shopu KNIHCENTRUM.cz. Nyní prosím, odložte své věci do přihrádek nad hlavou nebo pod sedadlo před Vámi. Nastal čas k odletu. Každé sedadlo je vybaveno bezpečnostním…“ Bezpečnostním co…? Já to chci vědět.
AKCE 1+1 ZDARMA
Už jste to slyšeli??? Nakladatelství Slovart si pro své malé i velké vědátory připravilo jedinečnou akci. V termínu od 3. do 16. 10. 2022 pořídíte titul Úplně nová mamutí kniha techniky za skvělou cenu a jako DÁREK od nás získáte titul Země robotů. Akce platí ve všech kamenných prodejnách a na e-shopu KNIHCENTRUM.cz.
Knižní novinky - říjen 2022
Podzim je roční období, které hodně láká k zachumlání se do deky. Samozřejmě s knihou v ruce :-). Pojďte se podívat, které žhavé novinky přinesl na pulty knihkupectví měsíc říjen.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Není snadné vybrat z nepřeberného množství knih, které každý měsíc vycházejí, ty nejlepší. A ne každému se líbí to samé. My jsme se opět snažili vytipovat novinky, které by mohly zaujmout co nejvíce čtenářů.
Vyhrajte thriller, který je osvěžujícím způsobem jiný. Děj se odehrává během několika hodin a má několik paralelních dějových linií. Zajímavé exkurzy do tématu mimické rezonance jsou důmyslně zakomponovány do děje a nijak neubírají příběhu na napětí.
Prémiový obsah
číst více
Druhá kniha nebývale uchopeného cestopisu slovenské sinologičky Dominiky Sakmárové mě opět položila na lopatky, v tom nejlepším slova smyslu.