RSS
archiv revue
Přizpůsobíme se, nebo zanikneme? Miroslav Bárta o životním cyklu civilizací
Myslíme si, že se nám s nejmodernějšími technologiemi a špičkovým zdravotnictvím nemůže nic stát. Současný blahobyt tu ovšem nemusí být navěky. Kniha Sedm zákonů nešíří poplašné zprávy, ale na základě vědeckých poznatků odkrývá křehkost naší současné civilizace.
Soutěž o vstupenky na vinařský festival Ostrava žije vínem
Vyhrajte vstupenky na 4. ročník vinařského festivalu Ostrava žije vínem. Máme vstupenky pro 10 výherců!
Letní soutěž s Albi
Ve dnech 1. 6. - 31. 8. 2021 probíhá na e-shopu KNIHCENTRUM.cz soutěž o hry od Albi.
Osobní příběh muže, který se zařadil mezi největší Čechy
Většina lidí si osobnost Petra Kellnera vybavuje jako nejbohatšího Čecha. Jeho činnost ovšem vypovídá spíš o tom, že byl bohatý hlavně po duševní a lidské stránce. Dokázal využít svůj vliv, kontakty i jmění pro společenské dobro, což je dnes poměrně vzácné. Nová kniha přibližuje komplexní portrét podnikatele, který nedávno zahynul při leteckém neštěstí. Co tvořilo jeho svět?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!