ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Tipy na dárky pro všechny ženy
Přemýšlíte, čím udělat letos radost pod stromečkem mamince, sestře či kamarádce? Mrkněte na naše tipy. Věříme, že vám pomůžou v rozhodování či inspiraci, ať už hledáte dárek pro jakoukoliv ženu.
Tvořte z papíru, korálků i papírových sáčků
Rádi si vyrábíte vlastní dekorace? Máme pro vás tip na knihy, které vám budou skvělým průvodcem při tvoření.
Recenze: Návod na vraždu pro hodné holky
Oblíbená středoškolačka Andie Bellová před pěti lety zmizela. Tělo se nikdy nenašlo, ale přesto každý ví, kdo je vrah. Pipa Fitz-Amobiová se rozhodne vzít pátrání do svých rukou a konečně objasnit, co se vlastně tu noc stalo. Podaří se jí to?
Recenze: Zážitky rozvedeného muže
Hrdina knihy Ivana Galambici je toho zářným příkladem, neboť po této neblahé události zažívá situace, které jsou někdy humorné, někdy tragikomické, sem tam neuvěřitelné, a někdy se čtenář neubrání, aby mu smíchy nevytryskly slzy.
Retrívr Lumpík a husky Maxík poslouchají na slovo
Tito roztomilí pejsci reagují na 13 hlasových povelů. Panáčkují, vydávají zvuky, dávají pac a spoustu dalšího.
Staví vaše děti rády? Zamilují si GEOMAG!
Se stavebnicemi Geomag zažijete spoustu zábavy. Magnetická síla a geometrické tvary, to je řada stavebnic Classic Panels.
Recenze: Velmi nebezpečná žena
Kdo rád objevuje tajné životy špionů, kteří to hráli na více stran, přijde si na své. Velmi nebezpečnou ženou je v tomto případě ruská baronka Marie Budbergová zvaná Moura (1892 – 1974). Bádání po jejím životě bylo pro autory knihy extrémně složitou záležitostí – baronka po sobě nezanechala žádné memoáry, žádné deníky. Zachovaly se pouze archivní záznamy v podobě dopisů, které psala svým přátelům a milencům. Neméně významným zdrojem informací byly výpovědi členů její rodiny. Z těchto střípků dali autoři knihy dohromady působivou autobiografii jedné z nejvlivnějších ruských žen.
Recenze: Jak na veganství
Rostlinná strava se v současné době čím dál víc dere do popředí. I do reklam se dostává označení „vegan“, třeba i na kosmetice. Ale co to vlastně je, to veganství? To, co na českém trhu k tomuto tématu chybělo, byly ucelené informace na jednom místě – pokud pomineme internetové zdroje. Teď už ale máme vše pohromadě – díky publikaci nakladatelství Smart Press.
Tipy na dárky pro všechny romantiky
Co koupit, když chcete dát dárek romantikovi? Mrkněte na naše tipy a určitě najdete něco, co se vám bude líbit.
Adventní věnce
Pokud milujete vánoční atmosféru, nechybí vám doma každý rok ani adventní věnec. Víte, že si ho zvládnete hravě vyrobit i sami?
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.