Novinka Blanky Malé: humorná i pikantní – mimořádně se slevou 25 %

RSS
archiv revue
EDO! TY NEPOSEDO! - OBRÁZKOVÁ ETIKETA PRO NEJMENŠÍ
Nakladatelství Mladá fronta vydalo leporelo zaměřené na základy slušného chování pro děti. Hlavním hrdinou je sloník Eda, ale vystupuje zde mnoho dalších zvířecích postav. Na zadní straně knihy Edo! Ty neposedo! jsou všechna zvířátka vyobrazena i se jmény, můžete se s nimi tedy seznámit ještě předtím, než začnete číst.
Recenze: Dřevěný král
Americký profesor Thomas McConnell se rozhodl pro velice zajímavou věc – napsat román pojednávající o nacistické okupaci Brna.
Káva nebo čaj? Ať už je to cokoliv, potřebujete knihomolský hrnek!
Další knihomolský předmět, který vám možná doma ještě schází, je knihomolský keramický hrnek!
Recenze: Leonardo da Vinci je (nyní i díky Walteru Isaacsonovi) stále živý...
Troufnout si na životopis génia Leonardova formátu – to chce opravdu hodně odvahy! A také zdravého sebevědomí, okořeněného (rovněž zdravou) drzostí a snad i jistým fanfarónstvím – podívejte se, co dovedu!
Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční 2
Příběhy pro kluky, kteří se nebojí být výjimeční vyšly loni a stejně jako mnohde v zahraničí se okamžitě staly bestsellerem. Ve Velké Británii dokonce získaly ocenění jako Dětská kniha roku 2018! A není divu – mladému autorovi Benu Brooksovi se podařilo působivými inspirativními příběhy známých i méně známých chlapců a mužů zasáhnout mladé čtenáře, ale také jejich rodiče přímo do srdcí. Na základě velkého úspěchu zmíněné knihy vyšel už její druhý díl – další stovku medailonků úžasných osobností a jejich osudů si rozhodně nesmíte nechat ujít!
Renáta Fučíková: „Snažila jsem se sledovat výrazné české stopy v dějinách USA.”
Ilustrátorce Renátě Fučíkové vyšla kniha Historie Čechů v USA. Jak už název napovídá, jedná se o knihu věnovanou krajanům, kteří se zásadním způsobem zapsali do historie Severní Ameriky.
Film podle knihy Dokážeš udržet tajemství ? jde v říjnu do kin
Podle bestselleru britské spisovatelky Sophie Kinselly vznikl stejnojmenný film, který uvidíte v kinech už začátkem října. Bontonfilm plánuje jeho uvedení na 3. 10. a nakladatelství BB Art vydává reedici knihy s filmovou obálkou.
100 KNIHCENTŮ navíc za nákup diáře Rok podle Dary 2020
Týdenní diář Rok podle Dary 2020 navazuje na velký úspěch předchozích vydání. Kupte si ho právě teď s 20% slevou a 100 KNIHCENTY navíc.
Woodwalkera Caraga si zamilujete - vychází 2. díl série
Čtenáři, kteří už Caraga znají, se určitě nemohli dočkat druhého dílu šestidílné fantasy série Woodwalker. A kdo si počká, ten se dočká. Nebezpečné přátelství již brzy najdete na pultech knihkupectví.
Michaela Holišová vám poradí, jak být dobrý rodič i leader
Taková kniha u nás ještě nevyšla. Nakladatelství JOTA vydává první knihu o výchově dětí a vedení lidí. Do propojení těchto dvou zdánlivě odlišných sfér se pustila koučka, mentorka, lektorka, manažerka a trojnásobná matka Michaela Holišová v knize nazvané Rodič leader.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!