RSS
archiv revue
NOVÉ ODMĚNY VE VĚRNOSTNÍM PROGRAMU - SRPEN 2019
Členové věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ pozor! Máme pro vás nové odměny za nákup.
I knihomolské tričko může být sexy! Co myslíte?
Dámy milující knihy by měly zapátrat, co jim chybí v šatníku. Přihořívá, přihořívá...HOŘÍ! Je to knihomolské tričko :-)
UKONČENO - 100 KNIHCENTŮ navíc za nákup knihy Přátelé
Taky vás seriál Přátelé nikdy neomrzel? A víte, že letos je tomu 25 let, kdy se seriál poprvé objevil v televizi? Při této příležitosti vychází nová kniha Přátelé, ke které právě teď získáte 100 KNIHCENTŮ navíc.
Recenze: Léto, kdy jsem zkrásněla
Dospívající Belly se celý rok těší na léto. Opět se setká s nejlepší kamarádku své maminky a jejími syny. Conrad a Jeremiah ji berou jako mladší sestru, přitom ona je do jednoho z nich zamilovaná. V jejích šestnácti letech dojde k obrovským změnám. To léto se přihodí spousta krásných, ale i tragických událostí.
Bestseller Marka Mansona Důmyslné umění, jak mít všechno u pr**le
Není třeba si nic nalhávat a vidět všechno v růžových barvách. Jestli jste si to ještě neuvědomili, tak tohle vážně nefunguje. „K čertu s pozitivismem," říká Mark Manson. „Buďme upřímní, když něco stojí za ho*no, tak si to přiznejme a naučme se s tím žít."
Soutěž o 2x balíček 2 knih: Couchsurfing v Rusku+Couchsurfing v Íránu
Pojďte si zasoutěžit o 2 knihy německého novináře Stephana Ortha - Couchsurfing v Rusku a Couchsurfing v Íránu. Balíček těchto dvou knih čeká na dva výherce.
UKONČENO - 16. HRA LOVEC KNIHCENTŮ
Hra pro členy věrnostního programu KNIHCENTRUM.CZ, ve které se loví KNIHCENTY pomocí indicií.
Recenze: Síla přírody
Pět žen z jedné firmy vyrazí do lůna přírody, aby zapracovalo na vzájemných vztazích. Cílem akce je stmelit kolektiv, jenomže to by dotyčné nesměly skrývat ošklivá tajemství. Na povrch vyplouvají vzájemné antipatie, hádky a výčitky jsou na denním pořádku. Z výletu se vrátí pouze čtyři a policisté před sebou mají nelehký úkol.
Recenze: Lékařem v africkém pekle
Román Lékařem v africkém pekle je pravdivým příběhem lékaře, gynekologa z Demokratické republiky Kongo. Kongo však není ani za mák demokratické a o republice nemůže být také ani řeč.
Osvětimská ukolébavka
„Lidské bytosti jsou jen kratičký vzdech uprostřed uragánu, v němž žijeme, avšak Osvětimská ukolébavka nám připomíná, že můžeme zůstat pány svého osudu, byť proti nám stojí doslova celý svět…“
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!