ČAS NA PEČENÍ Tereza & Josef – mírně poškozené jen za 330 Kč. Rychle, než zmizí!

RSS
archiv revue
Hrob kolibříka je skvělým důkazem toho, že je možné skloubit magický realismus s thrillerem
Thriller? Horor? Cestopis? Báseň v próze? Jisté je, že v této knize je dovoleno naprosto všechno. A tak zapomeňte na konvence a nechte se unášet na křídlech fantazie a neuvěřitelné autorské invence. Užijete si atmosféru, skvělé popisy i vyprávění o starých zvycích, které významně ovlivnily myšlení jednoho vraha.
UKONČENO - Bartova kniha k nákupu zdarma
Prázdniny jsou v plném proudu, tak nezapomeňte na lenošení s knihou. Pokud si teď koupíte knihu od nakladatelství JOTA, přibalíme vám jednu ZDARMA.
Barbara Woodová, Laura Walden – 40 %
Zlevnili jsme pro vás e-knihy nakladatelství ALPRESS od autorek Barbary Woodové a Laury Walden. Tak honem vybírejte.
Soutěž o 3 výtisky knihy Radek Štěpánek - Gladiátor
Určitě jste si všimli, že se právě v těchto dnech hraje v Londýně Wimbledon, nejstarší a nejslavnější tenisový turnaj. A my jsme si pro vás připravili soutěž o knihu Radek Štěpánek - Gladiátor, která navíc obsahuje plakát. Fanouškové, pojďte soutěžit!
Podzemní železnice - působivá reflexe amerických dějin z doby neblaze proslulého otrokářství lidí afrického původu
Motto: „Otroctví je urážka Boha a otrokáři jsou jednou z podob Satana.“ - str. 193 - Kniha, která vyhrála cenu National Book Awards v kategorii román, byla vybrána redakcí NY Times Book Review jako jedna z deseti nejlepších knih roku 2016. Autor románu Colson Whitehead je navíc držitelem Pulitzerovy ceny.
Kde leží hranice mezi právem a spravedlností?
Detektivka? Zajisté, ovšem rozhodně ne taková, jakých je většina – psychologicko-sociologický přesah je v této rozsahem nevelké novele s názvem Případ Collini natolik intenzivní, že vměstnat ji do kolonky „detektivní žánr“ by bylo uboze prvoplánové a zavádějící. Existenciální krimi? To už zní lépe, ale i tak zůstává kniha německého autora Ferdinanda von Schiracha do značné míry „nezařaditelná“...
Nohama napřed - nekorektní příběh jedné rodiny
Román Nohama napřed známého českého karikaturisty Borise Pralovszkého je plný humorných scének jedné české rodiny, která provozuje pohřební ústav.
Detective Comics přichází Ve stínu netopýrů
Batman bezpochyby patří k nejoblíbenějším komiksovým postavám u nás. V průběhu let zde již vyšlo bezpočet příběhů s tímto temným hrdinou. Je tedy vcelku pochopitelné, že ani v rámci projektu Znovuzrození hrdinů DC mu neunikneme. A to hned několikrát. Vedle “základní řady” Toma Kinga a chystaného All-Star Batman, tak nyní můžeme sáhnout i po Batman Detective Comics, jenž nám kromě Batmana představuje i další hrdiny temného Gothamu…
Soutěž o 2 výtisky knihy Bella figura
Milovníci knih Jíst, meditovat, milovat a Francouzky netloustnou, zbystřete! Soutěžíme o novinku nakladatelství Metafora Bella figura - Jíst, milovat a žít po italsku.
UKONČENO - K nákupu knihy Dominika Dána kniha Rudý kapitán ZDARMA
Právě teď rozdáváme k vybraným knihám Dominika Dána knihu Rudý kapitán v limitované edici s filmovou obálkou ZDARMA JAKO DÁREK.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Toužíte po vlastní úrodě? Jde to i bez zahrady! O tom vás přesvědčí autor knihy Domácí zahrádka, o kterou můžete soutěžit. Čeká na 2 výherce!
Prémiový obsah
číst více
Fascinující badatelská práce aneb Heydrich, jak jsme ho dosud neznali!
Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.