RSS
archiv revue
UKONČENO - Dnes DOPRAVA ZDARMA!
Je Velký knižní čtvrtek a my pro vás máme akci DOPRAVA ZDARMA pro všechny objednávky nad 300 Kč.
Pavel Ziegler: Myslím, že dnes žijeme v nejlepších časech, jaké jsme mohli mít
Ve středu 7. března se v Domě knihy konala beseda s Pavlem Zieglerem, zasvěcencem, mystikem, rytířem Řádu sv. Jana z Jeruzaléma, svobodným zednářem a rosekruciánem. Dříve velmi úspěšný obchodník s drahými kovy, který prožil vlastní smrt a znovuzrození. Nyní probuzený poutník bytím, který svými knihami umožňuje nahlédnout za závoj tajemství zahalující tajné mystické řády a spolky všem těm, kteří jsou připraveni.
Rekvizity a artefakty - čtvrtá ze série knih ze světa filmů o Harrym Potterovi
Díky publikaci Harry Potter: Rekvizity a artefakty se fanoušek Harryho Pottera vrátí v myšlenkách zpět do onoho světa, který ho uchvátil natolik, že si pořídil tuto knihu. Jedná se totiž o knihu doplňkovou a je určená pro lidi, kteří světem Harryho Pottera žijí a kteří se chtějí dozvědět nějaké zajímavosti navíc.
Vešla do moře není drsný thriller, ale klidnější příběh s detektivní zápletkou
Když hodně čtete, problém je v tom, že už dostatečně nemusíte umět ocenit knihu, která by si to zasloužila. Nebo tak to alespoň cítím já. Čím víc mám přečtených knih, tím moje nároky na knihy stoupají. Stejně tak tomu bylo u knihy Vešla do moře.
Soutěž o 2 výtisky knihy BIOzahradničení
Jaro se blíží a s ním přichází naše péče o zahradu. Jak si zajistíte vlastní a voňavou sklizeň, se dozvíte v knize BIOzahradničení, o kterou si můžete zasoutěžit. Tato krásná publikace čeká na 2 výherce!
Magnesia Litera 2018
Kdo se stane vítězem letošní Magnesie Litery? To se dozvíme 4. dubna, kdy proběhne v Praze na Nové scéně slavnostní udílení cen. Moderování 17. ročníku se ujmou Jiří Havelka a Daniela Písařovicová. Pojďme se podívat na nominované tituly.
Třináctá komnata rodu Hemingwayových
Snad by to nebyl ani správný umělecký génius, kdyby mu nic neříkala sklenka alkoholu a depresivní stavy. Tahle kniha ale není o bohémském papá Hemingwayovi, nýbrž o jeho smutném dědictví problémů, které pořádně „zamávaly“ s dalšími generacemi slavné rodiny. Jeho vnučka Mariel se ale rozhodla vzít osud do svých rukou a vybojovat ztracenou životní rovnováhu.
Jiří Kolbaba: Chystám v Ostravě asi největší projekt mého života
Cestovatel a fotograf Jiří Kolbaba vyjíždí každý rok na expedice a poznávací cesty do nejodlehlejších oblastí světa. Z cest vozí textový a obrazový materiál, který pravidelně zpracovává do veřejných a mediálních projektů. Populární je zejména jeho mnohaletý pořad na rádiu Impuls. V celosvětové kampani Keep walking byl Jiří Kolbaba zařazen do elitní skupiny cestovatelů a dobrodruhů. V úterý 6. března byl hostem Domu knihy.
Můžeme si vykat? je nefalšovaný humoristický román, u kterého se budete královsky bavit
V Ellen po pětatřiceti letech manželství bouchly saze a ona manželovi oznámila, že od něj odchází. Ke své smůle to udělala na dovolené ve Skandinávii, kam ji manžel přivezl v karavanu. Muž skončil s infarktem v nemocnici a Ellen musí dopravit domů nejen sebe, ale i nenáviděný karavan.
Rozhovor s autorkou knihy Ruce v mouce Ivou Trhoňovou
Patří pečení mezi vaše oblíbené činnosti? Pokud zní vaše odpověď ano, máme pro vás bezva tip na knihu, která vyšla loni na podzim. Jmenuje se Ruce v mouce a její autorkou je paní Iva Trhoňová, která si s námi o pečení i její nové knize povídala.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!