RSS
archiv revue
Zkoušky z dospělosti. Partnerství – rodičovství - rozvod - důchod
Jak se v Česku párujeme, jak rodíme, rozvádíme se a jak se nám žije ve stáří? A kdo to všechno změří a spočítá? Nad svými knihami debatovali na veletrhu Svět knihy vědci z Ústavu populačních studií...
Milý Johne
Vzpomínáte si na některé tolik známé pasáže z romantického filmu Milý Johne? Voják na dovolené a před odjezdem na misi nečekaně na pláži potká dívku. Z letního flirtu se stává láska a příběh těch dvou zní tak, jako by ho psal sám život.
Krev na sněhu (Jo Nesbo)
Krev na sněhu Jo Nesba je první díl dvoudílné série, druhý díl s názvem Více krve vyjde na podzim 2015. Pokud máte Jo Nesba zafixovaného jako autora thrillerů s Harry Holem v hlavní roli, tak se připravte na něco úplně jiného.
Soutěž o tři výtisky knihy Nenasytná od Sylvie Day
UKONČENO - Pojďte si s námi zasoutěžit o tři výtisky knihy Nenasytná, čtvrtý erotický román Sylvie Day ze série Crossfire, který přináší pokračování příběhu Evy a Gideona. Ten jste již mohli sledovat v románu Nezkrotná (Crossfire 3).
Soutěž o tři e-knihy Žena v černém - Anděl smrti
UKONČENO - Milujete horory a rádi se bojíte? Pokud ano, je tu soutěž právě pro vás. Tento týden máte možnost vyhrát e-knihu Žena v černém - Anděl smrti autora Martyna Waitese, volné pokračování slavného duchařského bestselleru Susan Hillové - Žena v černém.
Unesená - román, který fascinuje celý svět
Dívka, kterou jednoho dne ráno najde vyplavenou na pláži David Mitchell, je oblečená do staromódních šatů, její zápěstí a kotníky nesou stopy po poutech, vlasy bezcitně oškubané.
Máte už vybranou knihu na léto?
Zláká vás někdy ke koupi knihy shlédnutí traileru? Pokud ano, tak jsme pro vás vybrali pár pěkných kousků. Podívejte se, třeba neodoláte a zjistíte, že některou z těchto knih musíte mít doma...
Zaujalo nás v e-novinkách
Začtete se rádi do dobrého příběhu, necháte se do něj vtáhnout a nechcete knihu/e-knihu odložit? Je vaše knihovna/úložiště plné kvalitních titulů? Z e-knižních novinek uplynulého měsíce jsem pro vás vybrala ty, které mě nejvíce zaujaly.
Fanouškové, pozor! Vyšel exkluzivní průvodce 5 Seconds of Summer
Nakladatelství CooBoo vypustilo na pulty knihkupectví kompletního fanouškovského průvodce 5 Seconds of Summer. Australská pop rocková kapela vznikla v Sydney roku 2011.
Spi sladce
Inspektora Toma Douglase zavolají k případu ženy, která se svými třemi dětmi beze stopy zmizela z domova v Manchesteru. Na první pohled podivný případ způsobí policii ještě víc pochybností...
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!