RSS
archiv revue
Samec
Hledáte tu správnou kombinaci sexapealu, inteligence a drzosti? Je tu pro vás Samec, pokračování volné série Alice Clayton, která začala Nabíječem a pokračovala Roštěnkou a Hřebcem.
Poldark - Návrat domů
Návrat domů někdy nemusí být takový, jaký jste si ho vysnili. Mladý důstojník Ross Poldark si dlouho představoval, jak bude vypadat ten jeho a v jeho fantazii bylo všechno zalité sluncem. Ale realita je jako pád do ledové řeky.
Soutěž o tři výtisky Super velké knihy Tomáš a jeho přátelé
UKONČENO - Mašinku Tomáše zná každé malé dítko a všechny milují jeho skvělá dobrodružství s věrnými přáteli. Teď jim budete moci o nich číst před spaním. Potěšte své nejmenší a vyhrajte pro ně Super velkou knihu Tomáš a jeho přátelé, kterou vydává nakladatelství Egmont.
Nenechte si uniknout zajímavé články!
Informace o nových článcích, soutěžích, knihách a akcích Vám rádi pošleme e-mailem.

Nejnovější články

Co nového napsali mistři napětí? Přinášíme rovnou 10 důvodů, proč si najít chvíli a ponořit se do světa napětí.
Loni na podzim vydalo nakladatelství Kniha Zlín další zářez plodné britské autorky Helen Fieldsové, konkrétně samostatný román Poslední na řadě. Temný thriller z mýty opředeného skotského ostrova vás jednoduše chytne a nepustí!
Svátek všech maminek klepe na dveře! Obdarujte ji nezapomenutelným zážitkem s naší speciální kávovou edicí. Přidejte k tomu knihu plnou dobrodružství nebo romantiky a nezapomeňte využít slevový kód MAMINKA. Několikanásobná radost je zaručena!